Kazık mı Yedik Acaba???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M1kemal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba bugun dostum aracının 15.000 km bakımını yaptırdıda bana bayaa bi fazla geldi ucret normalde 420 tl idi bi tanıdık vasıtası ile 385 e indirilmis

[img=450x600]http://s1309.hizliresim.com/1f/n/svwhc.jpg[/img]

Ynt: Kazık mı Yedik Acaba???

Bana pek anormal gibi gelmedi.

Ben özel serviste yaptırıyorum bakımları 15.000 km bakımı için 140 tl ödemiştim. Ama yetkili servisten 400 den aşağı çıkmak zor gibi.

Yetkili servis baz alındığında fiyat normal, diğer yetkili servislerde de bu fiyatlar söz konusu..

Ama aynı bakımı aynı ürünlerle (hatta filtreleri servisten satın alarak) dışarıda çok daha ucuza yaptırabilirdiniz, bu açıdan bakılacak olursa fiyat yüksek...

bizim dizellere dahada çok bakıyorlar :) bana 516 liracık baktılar ve İstanbul için en uygun fiyat buydu diğer tüm servislerden fiyat almıştım . birdahaki bakımı dışarda yaptırıcam garantisi bitecek zaten ozamana :)

???

az once opel gercek le gorustum 476 tl dedi bayaaa yuksekkkk arkadaslar
polen filtresi dahil bunda

8 liramı 10 lıramı ne cam silecek suyu bedeli alıyorlar . istemesende alıyorlar hatta benım cam suyu depom hep doludur servıscı sırf koymak ıcın cay bardagı kadar koydu dolu olsada baktım faturaya geçirmişler tam şişe fiyatı :D 

Araç dizel mi benzinli mi acaba ?

Sözde garantinin devam etmesi adına hemen-hemen hepimiz en bir kez bu kazığı yeriz.
Hayırlı olsun.

Geri