Kaza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melabaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O çamurluğun düzelmesi lazım, benzerlerinin düzeldiğini görmüştüm. Parçacıdaki fiyat çok makul bir fiyat ama yarın birgün aracınızı satma ihtiyacı duyarsanız eğer değişeni var diyerek canınızı sıkabilirler, izah ederken zorlanabilirsiniz. Tampon çok yıpranmamışsa tamponcular var bazı şehirlerde plastik onarımı yapabiliyorlar ama sizin yaşadığınız yerde var mıdır emin değilim.

Allah beterinden korusun bununla geçmiş olsun. Bu iş için 1000 TL ayır dedim daha fazla çıkmaz.

çamurluk düzelir. çıkma far tampon tamir edilip takılır. çamurluk yarım boyanırsa yamalı eşşek gibi olur. toplam 400 500 arası ;)

Çok geçmiş olsun. cana gelmesin yeterki

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...... Cana geleceğine mala gelsin....

çamurluk düzelir. çıkma far tampon tamir edilip takılır. çamurluk yarım boyanırsa yamalı eşşek gibi olur. toplam 400 500 arası ;)

Fatih Hocam sanırım hiç yarım boya yaptırmadın ya da yapan görmedin :) eğer renk tutmazsa tabiki dediğin gibi olur ama artık avuç içi kadar yama bile yapılıyor ve kesinlikle belli olmuyor. Ben 4 defa autoking' te yama yaptırdım üstelik opak değil metalik boya. Renk tutmama yama olmama bütün parçayı boyama devri geçti artık, iş önce ustada sonra alet edevatta bitiyor. Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde yama işi sorun değil artık.

Fatih Hocam sanırım hiç yarım boya yaptırmadın ya da yapan görmedin :) eğer renk tutmazsa tabiki dediğin gibi olur ama artık avuç içi kadar yama bile yapılıyor ve kesinlikle belli olmuyor. Ben 4 defa autoking' te yama yaptırdım üstelik opak değil metalik boya. Renk tutmama yama olmama bütün parçayı boyama devri geçti artık, iş önce ustada sonra alet edevatta bitiyor. Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde yama işi sorun değil artık.

ben 2011 model corsanın marşpiyeline yaptırdım autokingde fildişi beyazı arabaya. orası belli oluyor. bunun haricinde araç beyaz belli olmama ihtimali var. tabi arabanın boya durumu cila durumu herşey etkili. beyaz renk bakılmazsa kreme dönüyor boyalı yer bembeyaz komple boya korumaya girerse belli olmaz...

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun düzelmez çamurluk yan sanayi 65 l orjinali 350 tl far orjinal gm üreticisi hella 135 tl Not gm helladan alıp 265 tl ye satıyor boya 150 tl işçilik 80 tl

Geri