Kaza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melabaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melabaaa

Kayıtlı Kullanıcı
37-Kastamonu
Arkadaşlar ne yazıkki bugün bir kaza atlattım sağ çamurluk yamuldu. sizce ne kadar masraf olur ki?

Ekli dosyalar

• AaFotoğraf0026.webp
    AaFotoğraf0026.webp
    50.7 KB · Görüntüleme: 147
Yetkili servisinde yaptırmadığınız takdirde çok fazla bir masraf çıkacağını düşünmüyorum açıkçası hatta çıkma far filan takarak maliyeti çok daha aşağıyada düşürebilirsiniz

Geçmiş olsun , saygılarımla

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Büyük geçmiş olsun ...

Arkadaşlar ne yazıkki bugün bir kaza atlattım sağ çamurluk yamuldu. sizce ne kadar masraf olur ki?

Öncelikle geçmiş olsun...Bana sanki çamurluk değişecek gibi geldi... Oraya bi düzeltme yapılabilirse ne ala... Farı da değiştirdiğinizi sayarsak 1000 lira civarı rahat tutar gibime geliyor...

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

Geçmiş olsun. KAsko yok mu?

Geçmiş olsun..Allah beterinden korusun..

Geçmiş olsun.

Sanayide bilindik bir kaportacıda çamurluk düzelip yarım boyanır, far çıkma alınır, tamponda yama olup yerine oturtulursa 300-350 civarı olur.

Fakat yetkili servis olursa çamurluk değişir boyanır, tampon tamir ettirilip(autoking gibi yerlere götürüp yaptırıyorlar) yarım boyanır, far yenisi takılır ve 700-800 civarı olur sanki...

Öncelikle geçmiş olsun... Galiba ön sinyaller harici olarak satılıyor..İnternette sağ ön çamurluk var..60-70 tl civarı olmalı..Sinyal lambası + boya 150 tl gibi bir rakama malolabilir..

Geri