Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

Geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm... Canınızı sıkmayın, aracın tamamı bir tırnağınızdan daha önemli değil. Çok şükür canınızda bişey yok, araç nasıl olsa yapılır... Allah beterinden korusun, sadakanızı verin...

REC link' Alıntı:
Geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm... Canınızı sıkmayın, aracın tamamı bir tırnağınızdan daha önemli değil. Çok şükür canınızda bişey yok, araç nasıl olsa yapılır... Allah beterinden korusun, sadakanızı verin...

Sağolun, gerçekten ucuz atlattık. Candan kıymetli birşey yok sonuçta hayatta sonuçta.

Doğan geçmiş olsun yaralanmasız kaza olmasına sevindim aracın eski haline gelir yeterki çok üzülme.Değişensiz tamir edilmeslni umarım.

volkan link' Alıntı:
Doğan geçmiş olsun yaralanmasız kaza olmasına sevindim aracın eski haline gelir yeterki çok üzülme.Değişensiz tamir edilmeslni umarım.

Abi çok teşekkür ederim. Benimde umudum o yönde, inşallah fazla üzerinde oynamadan çözerler tamir konusunu.

dogan link' Alıntı:
çok geçmiş olsun abı ALLAH daha beterınden saklasın...

Sağolasın adaşım, cümlemizi inşallah.

büyük geçmiş olsun.sakınılan göze çöp batar derler işte..fotolara bakarken içim acıdı resmen.kendi aracıma olmuş kadar etkilendim.sonuçta mal ama yine de insan para veriyor emek ediyor ustune titriyor..Allah beterinden korumuş.3 hafta önce arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.Dünya kadar malın olacagına sevdiklerin sağ salim yanında olsun onların gözlerinin içine bakarak yine gül o sana yeter abi.çok takma kafana..

sallierim link' Alıntı:
büyük geçmiş olsun.sakınılan göze çöp batar derler işte..fotolara bakarken içim acıdı resmen.kendi aracıma olmuş kadar etkilendim.sonuçta mal ama yine de insan para veriyor emek ediyor ustune titriyor..Allah beterinden korumuş.3 hafta önce arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.Dünya kadar malın olacagına sevdiklerin sağ salim yanında olsun onların gözlerinin içine bakarak yine gül o sana yeter abi.çok takma kafana..

Sagol kardesim, dedigin gibi mal insanin icini acitsa da ikamesi olan birsey, Allah'a sukur bu kadarla gecti gitti. Basin sagolsun senin de. Allah geride kalanlara sabir versin.

Abi çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun. :(
Allah korumuş yine.

tomacco link' Alıntı:
Abi çok üzüldüm.
Çok geçmiş olsun. :(
Allah korumuş yine.

Sagolasin Mehmetcim. Valla ucuz atlattik.

ևok geçmiş olsun, gerçekten içim cız etti ya. Bizler ne kadar arabalarımızın üstüne titresekte, birisinin dikkatsizliği yüzünden olan olaya bak...
Hiç merak etmeyin eski hali gibi teslim alırsınız arabanızı. Keyifle kullanmaya devam edin, hiç de dert etmeyin değer kaybını.
Eğer onu da kafanıza takarsanız arabanızdan keyif alamazsınız... Tekrar çok geçmiş olsun  :(

Geri