Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

Doğancım büyük geçmiş olsun, allah tekrarını yaşatmasın, olası senaryolar düşünüldüğünde senin başına gelen kötünün iyisi olmuş.

B֜LENT link' Alıntı:
Gecmis olsun doğan cim. Dedigin gibi cana gelmesin gerisi telafi olur.
Arkadaslarinda dedigi gibi degiscek yok gibi gorunuyo bencede duzelttir. 

Sağolasın Bülentcim valla cana gelmedi gerisi mühim değil artık gerçekten. İnşallah değiştirtmeden halledebilirler.

Tamkan link' Alıntı:
Doğancım büyük geçmiş olsun, allah tekrarını yaşatmasın, olası senaryolar düşünüldüğünde senin başına gelen kötünün iyisi olmuş.

Tolga abi sağolasın, gerçekten kötünün iyisi diyorum. İki araba arasında sıkışmak kötü bir deneyim, yüksek sürat ve başka faktörlerle birleştiğini düşünmek bile istemiyorum. Allah korudu gerçekten.

Çok geçmiş olsun.İnşallah aracınızın hasarı en kısa sürede ve içinize sinecek bir şekilde sonuçlandırılır.

Kaleli-ati link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun.İnşallah aracınızın hasarı en kısa sürede ve içinize sinecek bir şekilde sonuçlandırılır.

Cok tesekkur ederim. Insallah sıkıntısızca cozulur.

geçmiş olsun benim başıma gelse ancak bu kadar sinir olabilirdim

uk05 link' Alıntı:
geçmiş olsun benim başıma gelse ancak bu kadar sinir olabilirdim

Çok sağolsun. Allah korusun gerçekten.

Geçmiş olsun.
Ne kadar dikkat edilse de herşey insanlar için diyorum üzülmeyin aracınıza en kısa zamanda kusursuz bir şekilde kavuşursunuz inşalllah. 

çok geçmiş olsun ALLAH  beterinden korusun can sıkcı bir olay, ne diyelim canımıza geleceğine böyle olsun

attalos07 link' Alıntı:
çok geçmiş olsun ALLAH  beterinden korusun can sıkcı bir olay, ne diyelim canımıza geleceğine böyle olsun

ևok sağolun, gerçekten öyle. şükrediyoruz bu kadarla kaldığına.

Geri