kaza yaptim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan h@k@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

h@k@n

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SDC15381.webpistanbul minibusculerini bilirsiniz gazi mahallesi girisinde aksam mesai bitiminde yogun trafikte dur kalk seklinde hareket ederken sol arka kapiya vurdu ayni anda hareket ettigimiz icin camurlukta gitti asil olay ondan sonra ustume suren serit degistirirken vuran o aynana baksana deyip uste cikan o in asagida tutanak tutalim diyorum sen tut duraga gel halledelim dedi basti gitti bende hemen 155 i arayip ekibi bekledim onlarda yogun oldugundan dolayi resim cek karakola gec biz geliyoruz dediler alkol testi ve tespit tutanagini tutup gonderdiler yarin alacagim tutanagi sigortacim sorun yok senin sucunda yok dedi ama ne olacak simdi ilk kazam nasil bir yol izleniyor

Son düzenleme:
Vallahi çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Sana birşey olmamış. Gerisi hallolur Allahın izniyle.

en ıyısını yapmıssın.. hıc bı sorun cıkmaz fotoları var zaten kaçmıs bıde haklısın..

Abi çok geçmiş olsun gerçekten. Minibüsçilerle pek dialoga girmemek lazım. en doğru hareket bu olmuş.. allah beterinden korusun

Haklı bile olsa minibüsçü zaten kaza yerinden kaçtığı için direkt kusurlu sayılacaktır, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun inş. bu son kazanız olur...

geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Olay yerinden ayrılan kişi direk suçludur.

geçmiş olsun, yaralanma vs olmasın da gerisi hallolur

kaskon varsa hemen anlaşmalı servise git güzelce para vermeden yaptır. kasko minibüsün trafik sigortasından rücu eder, senin de hasarsızlığın etkilenmez

Geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınız. Sigortacınızında dediği gibi çok sorun çıkmaz ama sanırım formaliteler kısmı sizi yorabilir.

Geri