Kaza yaptım

Başın sağolsun paşam..En dirayetli olman gereken zamanlar bunlar..Zorr..!!

ALLAH rahmet eylesin. komple boyatma arabayı sonra satarken zorlanırsın. ne kadar az boya o kadar iyi olur.

Valla çok duygulandım Allah c.c. hepinizden razı olsun dostlar eksik olmayın...

başın sagolsun kareşim araba yapılır geçen haftada bana önden geri geri wurdular herşey bunlar kadar önemsiz olsa yaklaşık boya dahil işçilik 300-400 felan tutar heralde tekrar başın sağolsun we geçmiş olsun

başınız sağolsun,Allah sabır versin..

Allah beterınde korusun!!!

:( Allah beterınden korusun kardesım.babanın da mekanı cennet olsun ınsallah.olacakla olecek e care yokmus.sıkma canını mala gelsın...

nr26' Alıntı:
Başın sağolsun kardeşim Babana Allahtan Rahmet geride kalanlara sabırlar dilerim.Toprağı bol mekanı cennet olsun :cry: Ölüm acısını yaşayanlar çok iyi bilir, bu acıyı Allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama taktir ilahi hepimiz misafiriz bu dünyada Allah gecinden versin...Kazaya çok üzüldüm bi sıkıntı geldimi üst üste gelir derler ,Cana geleceğine mala gelsin boşver önemli olan can sağlığı
Anlamadığım şey arabayı arkadan çarpan suçlu neden sen masraf yapıyorsun ? bırak çarpan ödesin..
Allah sabırlar versin....Sağlıcakla kal...
:cry: :cry:

Başın sağolsun Allah sabır versin

başon sağolsun. mekanı cennet olsun. allah sizlere sabır versin. arabayı dertlenme nasıl olsa yapılır.

Kusura bakma yeni gördüm konuyu, Allah rahmet eylesin, babacığın nur içinde yatsın inşaallah.Allah sizlerede sabırlar versin.Arabayı takma kafana hersey hallolur, bugunlerde geçecek inşallah

Geri