geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musluk85' Alıntı:arkadaşlar merhaba.Bugün kaza yaptım.Daha kaza raporunu almadım ama kasko yoktu.Trafik sigortası hasarı nasıl karşılıyor biliyomusunuz?Yetkili servis 1,5 milyar masraf çıkardı..Sol çamurluk,sol çamurluk sinyal lambası,davlumbaz ve kapı boyama ve düzeltme..Arabanın fotoğraflarını çekip koyamadım..Adam sol taraftan vurdu...tahmin edebilirsiniz biraz heralde..
musluk85' Alıntı:arkadaşlar merhaba.Bugün kaza yaptım.Daha kaza raporunu almadım ama kasko yoktu.Trafik sigortası hasarı nasıl karşılıyor biliyomusunuz?Yetkili servis 1,5 milyar masraf çıkardı..Sol çamurluk,sol çamurluk sinyal lambası,davlumbaz ve kapı boyama ve düzeltme..Arabanın fotoğraflarını çekip koyamadım..Adam sol taraftan vurdu...tahmin edebilirsiniz biraz heralde..
Eşşek gibi yapacak tabiki sen rahat ol karşı taraf suçlu ... :good:musluk85' Alıntı:sigorta bana ödeme yapacak(heralde yapar ödemeyi)
geçmiş olsun..hesap numaranıza kesin gelir merak etmeyin bir hafta 10 gün sürmez servis raporundan sonra hemen geliyor..musluk85' Alıntı:sağolun arkadaşlar.Bugün kaza raporunu aldım..8 de 8 karşı taraf suçlu.Servise bıraktım arabayı..Servise önce ben ödeme yapcam daha sonra sigorta bana ödeme yapacak(heralde yapar ödemeyi).Yardımlarınız için sağolun..