arkadaslar dun gece 23.00 sularında kavsaktan dönerken sağ şeritten sol şeride sinyal vererek geçmek istedim ancak bana yol vermek istemeyen sürücü sınırlarını zorlayarak beni kıstırmayı başardı ve sol arka tampondan bana vurarak kendi tamponunu kırmayı başarmıştır. neyse hatamı kabul ettim zaten şirket aracıymıs oda bi çalısanmıs belki yorgunlktan belki aceleden farkedemedi önemli olan bizlere bişey olmadıya çok şükür işin prosedur kısmına geçelim şimdi daha once hiç kaza yapmadım bilmediğimden soruyorum karsılıklı kaza tespit tutanagı tuttuk aramızda ehlıyet sıgorta arac ruhsat fotokopısı verdım oda bana cektırdı verdı ve gitti servise yaptırmaya şimdi merak ettiğim bi sonrakı yıl sıgortam çok yuksek mi olucak kaza yaptıgım için ve birde maglum bızım araclarımız saglam ancak karsımdakı arac dobloydu bıraz dokuldu angelll kendı aracımda hiç bişey yok ufak bir cızıkten baska sımdı bu kaskomda yada baska nerelerde sorun cıkartabilir arkadaslar çok maruz görün beni herşeyin br ilki var buda benım ilkim bilgi ve önerilerinize ıhtıyacm var kızgınkırbac