kaza yaptim yardimci olun

opel_vectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar 11.00 da hosdere de elçi sokak kavsaginin orda ilerlerken belediye otobusunun elçi sokagina dogru girdi arac dönünce frene bastim ve durdum otobüsü önü sokaga girdi ama arka taraf1 aracin sag ön tarafindan vurdu aracimin çamurlek egildi ve toplandi farin içi kirildi ve kaputun ön tarafi egildi neyse forumdan vkk07(fatih) nickli arkadasimi aradim ve kaza yerine geldi polisi aradim ve geldi tutanak tutturdum tutanakta fatih polisin otobus için kontrolsuz ve dikkatsiz dönüs yapmitir die tutanaga geçildi benim ögrenmek istedim otobüsün isten alikoyma parasini ödeyip ödemiycedegim sizce durum ne olur aracim kaskolu ve sigortali simdiden tesekkür ederim

otobüsün isten alikoyma parasini ödeyip ödemiycedegim sizce durum ne olur aracim kaskolu ve sigortali simdiden tesekkür ederim

şu olay çok saçma o otobüs o hatta çalışırken böyle bişeyin olacağı düşünülmemişmi ayrıca otobüsün suçlu olduğu bi olayda senin böyle bi parayı ödemen saçma olur bence aynısı benim başıma geldi yeşil otobüslerle ödemedim para filan şöför bıdı bıdı etti ama

ayni söfere denk geldik heralde :) benimkide çok bidi bidi etti suc bende degil gibi raporda öyle yazildiini arkadasim görmüs ama 2 gün sonra karakoldan gidip alicam sonuclari

geçmiş olsun.büyükşehirlerde otobüs,minibüs ve ticari taksi biraz daha fazla dikkat etmek gerekiyor..eğer rapor otobüsün aleyhine tutuldıysa ödeme yapmaman gerekşr

geçmiş olsun.. sorunsuz atlatırsınız umarım..

Kusurlu bulunursan ödüyorsun
Kusurlu bulunmaz isen ödemiyorsun.

geçmiş olsun

geçmiş olsunn...

Geri