Kaza yaptım Yardım Arkadaşlar Bilgilendirme.

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 May 2008
Mesajlar
9,372
Tepki puanı
2
Puanları
38
Yaş
32
Siteyi ziyaret et
ya herkes nasıl akıl veriyor hayretler içerisindeyim. yetkiliyi ikna et falan bu resmen kul hakkıdır arkadaşlar yapmayın etmeyin. dünyadaki 3 5 kuruş için değermi o şerefsiz kasko şirketlerinin günahlarıyla gitmeye...
 

hanz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Mar 2011
Mesajlar
260
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Siteyi ziyaret et
Yok ben konuştum ordaki arkadaşlarla yetkili serviste ki araçın durumunu gördüler hepsı baktı motor içeri girik şaseler bitik gördüğünüz gibi airbagler patlak zaten fiyati biz çıkarıcaz expere sunucaz dedıler. Bende okeyledim kendim belirttim bu araç yapılsa bile ben binmem arkadaşlardan rica ettim experle görüşün konusun elınızden gelen yardımı edin pert edin araçı görenlerde %90 diyorlar ama yarın exper gelicek nolcak bilmiyorum herşeyin hayırlısı bekliyorum çok teşekkür ederim yorumlara şu işler halolduktan sonra ikinci bir arabayı ustume almıcam bir süre allaha şükür ediyorum ki kemerim takılı ve karşıdaki arkadaşta birşey yok.
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,521
Tepki puanı
255
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
İyi güzel de bu tür şeylerde fazla zorlamaya gerek yok, akşama kadar 4 tekerin üzerindeyiz, yollarda tehlike kol geziyor, hayatımız pamuk ipliğine bağlı, kul hakkı bir yerlerden mutlaka çıkar. Ben birşey yapmadım yardım istedim demek bile bence şık değil. Atıyorum 10.000 TL'lik bir hasar hatır gönülle 15.000 TL olacaksa aradaki fark birşeylerden haksız yere alınacak demektir. Şirketlerin parça temin ettiği yerlerle ilgili merkezi bir parça listesi zaten var, kimse bir liralık tampona hatır için iki lira yazamaz, tüm parçaların ve işçiliklerin fiyatları bellidir, fatura şişirmenin tek yolu sonradan hasara katkıda bulunmaktır ki bunun da nasıl yapıldığını herkes bilir. İnşallah pert talebin (ilave hasarlar yaratılmadan) yerine gelir, sen de gönül rahatlığı ile hakettiğin miktarı en kısa zamanda alırsın.
 

levyon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
22
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Önceki mesajımda belirttiğim gibi pert olması kesinlikle senin lehine olur umarım pertine karar verirler aracın ancak şişirme rakamlarla yalan dolanla yapılacaksa hayır gelmez bu şekilde yapılmasına bende karşıyım. Tekrar geçmiş olsun.
 
Üst