Kaza yaptım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun kardeşim

Geçmiş olsun Kardeşim

Geçmiş olsun kardeşim. Aynı şeyde benim başıma geldi geçenler okul çıkışında giderken servise binmek isteyhen bi kız arabaların arasından birden önüme atladı Allahtan yavaş gidiyordum....

aman dikkat arkadaşlar yaya başka bişeye benzemiyo 21 yaşındayım ama çok kazanın içinde bulundum ama yaya hiç birine benzemiyo

çok geçmiş olsun kardeş

çok geçmiş olsun kardeş

alper_06' Alıntı:
aman dikkat arkadaşlar yaya başka bişeye benzemiyo 21 yaşındayım ama çok kazanın içinde bulundum ama yaya hiç birine benzemiyo
Yaya kadar berbetı yok haklısın büyük geçmiş olsun kardeşim...

ikinizede geçmiş olsun.
arife günü bankadan tam cıkmak üzereyken bi ses duydum (gümmm) diye :) dişarı bi baktım astranın aynası yok yerınde.
arabanın yanına gittim arkamda park halınde olan taksici yanıma geldi ve camcı kamyoneti oldunu vurduktan sonra hiç durmadını söledi. ve şöyle bi cümle kurdu.
-sesi duyunca benım arabaya vurdu sandım ALLAHTAN senın arabaya vurmuş. dedi....
o büyün hırsımı ondan alıyodum ayırdılar. plakasını söylediler ama olan olmuş kaçan kaçmiş.
servise gittim 180ytl ödedim. sağlık olsun

cana gelecene mala gelsin. dikkatlı olmak lazım....

gecmiş olsun

çok üzüldüm...............yayadan ecelin gibi kork der hocalarım gerçekten haklılar.....2 taraflı aracın park ettiği dar yollarda hız yapmayalım heran biri çıkabilir aman guvenlik herşeyin üstünde dikkat.durumu tahmin edebiliyorum. kimse yaşamasın

Geri