Kaza yaptım , aklıma takılan soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar golfe bu gün doğan çarptı bizim aracı boydan boya çizdi , gerekli belgeleri aldım , bizde kesinlikle suç yok , tutanaktanda karşı tarafın suçlu olduğu aşikar , ben kendi hesabıma ekspertiz incelemesinden sonra , paranın yatmasını istiyorum , daha sonrada biraz daha para katıp komple belden aşşa boyatmak istiyorum , bunu nasıl yapabilirim , illa servisemi gitmem lazım karşı tarafın sgortası ile bunu nasıl çözebilirim ?

Son düzenleme:
kardes kendı ustan yok mu ılla servıse gıtceksın dıye bısey yok bul bı guzel boyacı kasko anlasmalı adamla anlas bleden asagı boyat aracını kaskoya yatcak para bellıdır onun ustunu sen ekle adama ver kaskoya para yatıncada adama goturur verırsın yada adama vekalet verırsın gıder o ceker benım tamırcımde vekaletım var onlar parayı kendılerı cekıyolar mesela..

Peki arkadaşlar anmkarada iyi bir şekilde bu işi yapacak biri varmı?

arkadaşım zaten sevise götürdüğünde kaza yapılan tarafı belden aşağı komple boyayacaklar, ancak sen önce karşı tarafın sigortası bana parayı yatırsın bende biraz para ekleyip komple boyatıcam diyorsan o iş olmaz önce servise götüreceksin ( özel yada değil ) servis dosya açıp ekpertiz çağıracak, sen ekspertiz çağırıp da parayı alamazsın, servis çağırır...

Geri