geçmiş olsıun ama sende takip mesafesını korumadığın için en acemi sensin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen yanılıyorsunuz.
http://www.demirbukey.com/fayda_dby.htm
Demir Bükey' in kim olduğunu biliyorsunuzdur.
Bakın şunda anlaşalım ben önceki sayfalardada yazdım arada bırakılan 20-30 m kesinlikle yanlıştır demiyorum olması gerekende bence odur ama trafik kurallarında olması gereken takip mesafesi hızınızın yarısıdır yazıyor bunu ben değil trafik kursları, trafik eğitim kitapları söylüyor.Yani arada bıraktığımız mesafe YETERLİ olabilir ama doğru takip mesafesi diyemeyiz demek istediğim budur.Bazı kurallar yanlış veya abartılı olabilir ama RESMİ olanı budur.
Sınavda takip mesafesi sorusu muhtemelen çıkar soru şudur " 80 (veya 70) km hızla giden bi aracın DOĞRU takip mesafesi nedir?" cevepta 40 (veya 35) dir kalkıp orda Demir Bükey'in kim olduğunu biyorsunuz deme şansımız yok.Devletin resmi olarak kabul edeceği cevap budur.Bende buna göre yorum yapıyorum.
Sana lafım yok dediğin doğru ama halk doğrusudur devlet doğrusu değil.Umrım ne demek istediğimi anlamışsındır.
Öncelikle geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin...
Fakat profile bakıyorum yaş 20, ehliyeti alalı 2 sene ya olmuş ya olmamış...Hemen bir acemiler trafiğe çıkmasın serzenişi...İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın....Ne yapsın insanlar? Herkes direksiyon başında doğmuyor malesef ve bu iş tamamen km işi. KM yaptıkça tecrübeleniyor insan.
Birde 90 km ile arkadan vurup 3000 TL lik hasarınız olduğuna göre takip mesafesini koruduğunuza dairde şüphelerim var.
Tekrar geçmiş olsun, başlıkta yazılan arkasına girerim, sağından geçerim, soldan zorlarım gibi tavsiyelerinde hiçbirini tasvip etmiyorum.
Nispeten tecrübeli arkadaşlar gerekeni yazmışlar zaten, tekrar geçmiş olsun...