Kaza, trafik sigortası hakkında yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pritt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pritt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2001 model Vectra B aracımla kaza yaptım. Kaskom yok. Aracı servise bıraktım evrakları(tutanakları) teslim ettim onlar eksper kaydını girdiler. Hata kusur oranı %100 karşı tarafa verildi. Sağdan iki kapı ve direk hasarlı. Direğin üzerinde tavanda hafif bombe oluşmuş. ayrıca sağ koltuk hava yastığı açılmış. Eksper 7bin tl gibi bir masraf belirlendiğini söyledi.

Sizce ne yapmalıyım? Arabayı yaptırmakmı daha akıllıca. yapılırken dikkat edeceğim hususlar konunda fikirlerinizi bekliyorum.

Saygılar.

Bence direklerde size daha sonra sıkıntı yaşatacak kadar çok büyük bir hasar yoksa yaptırın derim.
Çok geçmiş olsun bu arada.. Kaza fotoğrafı var mı acaba, bir inceleyelim?

sağolun. Durum bu şekilde.

Ekli dosyalar

• kazalıı.webp
    kazalıı.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 29
Ben çok bi sıkıntı görmedim, bence yaptırın.
Tekrardan geçmiş olsun, size bişey olmasın...

Ben çok bi sıkıntı görmedim, bence yaptırın.
Tekrardan geçmiş olsun, size bişey olmasın...

İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler. Peki bu arabada o kadar masraf varmıdır aceba?

Valla ben 7bin liralık bi masraf göremedim açıkçası.
Ama diğer arkadaşlar incelesin onlarda bi değerlendirsin bakalım ne diyecekler.

yetkili serviste olur... 2 kapı değişecek, kapılar yarı para, elektrikçisi ayrı, camcısı ayrı kaportacısı ayrı, boyacısı ayrı para yazar... Normal serviste , çıkma kapılarla 2000-2500 TL tutar tahminimcek... airbag kac paradır bilemem...
Benim kazada ufak 2 göçükten kapılar değişmişti...

https://www.facebook.com/photo.php?....207825737169.131134.713297169&type=3&theater

yanlış görmediysem kapılarda da hava yastığı var ve açmış sanki bence o işin boyutunu değiştiriyor maddi yönden. yoksa 2000 tl bile bulmaz çıkma kapı vs ile

o servisten alın sanayide adam akıllı bir kaportacı bulun 3000 bin tl geçmez ki satarken sıkıntı yaşamayın ;)

Kapılarda hava yastığı yok. sadece koltuk hava yastığı açtı. yetkili serviste değil zaten normal kaporta servisinde. Ama şunu anlamadım ''satarken sıkıntı yaşamazsın'' olayını anlamadım.

O aracın ağır hasarlı olarakmı görülür aceba

Geri