Kayserili Var Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erciyes dağı

Erciyes dağı eteklerin bembeyaz
Gelincik giymiş endamlı gelinmisin
Başında taç mı var duvak mı
Neden öyle durursun hep nazlı nazlı
Soğuktan buz gibi donakalmışsın
Sevdiğin sevdiklerin yalnız mı bıraktı
Başın dik mağrursun sen
Ayrı dursanda diğer dağlardan
Başın sisli dumanlı neden
Kanayan yaranla bana benzersin
İçin kanıyor belli fışkıran lavlardan
Kalbine dolan sevgiden sonra
Seni sevdiğin mi yalnız bıraktı
Neden

M.Tamer Altıparmak

yahyalıda hangi okuldasın:)) yaw ben 4 senedir yahyalıda yaşıyorum bu sene incesuya taşındık:)) ben Türkçe Öğretmenliğinden mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum
Derebağ kasabasında çalışıyorum.Senin 55 nereden geliyor samsunla bir alakası yokmu?

büyükşehire bağlatanı bilmiyorum valla zaten yeniyim burada:) tşk ederim bende sana başarılar dilerim. yok henüz hiçbir şey gelmedi bana sana geldi mi? bu arada bölüm ne?

Ben Kamu Yönetimi mezunuyum. Bana da henüz kağıt gelmedi onun için sordum. Neyse bu vesileyle tüm KPSS, ÖSS ye girecek arkadaşlara başarılar dilerim....

guneşlı koyu yanı eskı adı muncusun :D dedem oralıymıs :D

bende bir kaç köy ismi biliyorum zati toplasan senin köyü de çıkarmadım. neyse sağlık olsun
şimdi Ankaradasın heralde kardeş ben de gazi de okumuştum ünivesiteyi 1999-2003 arası cebecide otururduk. güzel günlerdi. Ankarayı da çok severim ama kayseri kadar değil :D

Son düzenleme:
ben ıstanbuldayım :D dede kayserılı bır kac sefer gıttım ondada sureklı dagdaydım fazla gezmedım yanı :D

Merhaba Kayserili Hemşerilerim. Benden yukarıdaki arkadaşla sanırım akraba olurum.

Ben aslen Pınarbaşı - Kadılı köyü - Kurukavak köyünden olmama rağmen doğma büyüme Gültepe mh.lesinde yetiştik. Gültepe kalmadı artık gerçi de. 8-9 senedir de Talas ta oturuyoruz.

Memur olmamız ve Kayserinin talep gören bir il olması nedeniyle şu an gaziantep de yim. Ancak en kısa sürede dömeyi arzu ediyorum.

Pastıma konusunda YAĞCIOĞLU diyen arkadaşlara katılıyorum. Bende oradan alıyorum pastırmayı sucuğu, uygun fiyat kaliteli ürünleri var ama sizde bilirsiniz kayserideki her dükkanın iyi pastıması vardır yeter ki ne istediğinizi bilin. yumuşak mı olsun yoksa yağsız sade et mi. ben en çok gömü de dediğimiz kısmın pastırmasını severim. hem az yağlı olur hemde çok yumuşak.

yazın buluşma ve opel team logosu bastırma gibi organizasyonlara varım.

Bu arada gurbette kayseri özlemi çeken arkadaşlara duyurulur. Kayseri mantısı ve her türlü hamur işini Kayseri Mutfağından temin edebilirsiniz. hem kaliteli hem de uygundur fiyatları (biraz da olsa amcam kızları olurlar da:) ) Süha petrolü geçice ilk ışıktan sola girin tam karşıda.

Sağlıcakla Kalın....

birazcık zorlasak belki akraba cıkarız ehuhue :) ama forewer kayseri özelliklede gayserinin yillisine hayranım :)

:D:D:D:D cılgınlar 38 :D kaysei ercıyes sporun baskanıyla akrabayım :D

Geri