Kayserili Var Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yamula barajıda güzel çıkmış resimlerde ama baraj alanı çok buyuk olduğu için deniz de denebilir :d

kayseri kayseri varmı kayseri gibisi beeee

vay agzını yedıklerım madde ın kayserı ==> paristanbul

Bende kayseriliyim (kayseri pınarbaşı avşarız) fakat ankarada yaşıyoruz fakat her yaz kayserideyiz melikgazi çevresi bizim mekan sayılır

Merhaba Kayserili Hemşerilerim. Benden yukarıdaki arkadaşla sanırım akraba olurum.

Ben aslen Pınarbaşı - Kadılı köyü - Kurukavak köyünden olmama rağmen doğma büyüme Gültepe mh.lesinde yetiştik. Gültepe kalmadı artık gerçi de. 8-9 senedir de Talas ta oturuyoruz.

Memur olmamız ve Kayserinin talep gören bir il olması nedeniyle şu an gaziantep de yim. Ancak en kısa sürede dömeyi arzu ediyorum.

Pastıma konusunda YAĞCIOĞLU diyen arkadaşlara katılıyorum. Bende oradan alıyorum pastırmayı sucuğu, uygun fiyat kaliteli ürünleri var ama sizde bilirsiniz kayserideki her dükkanın iyi pastıması vardır yeter ki ne istediğinizi bilin. yumuşak mı olsun yoksa yağsız sade et mi. ben en çok gömü de dediğimiz kısmın pastırmasını severim. hem az yağlı olur hemde çok yumuşak.

yazın buluşma ve opel team logosu bastırma gibi organizasyonlara varım.

Bu arada gurbette kayseri özlemi çeken arkadaşlara duyurulur. Kayseri mantısı ve her türlü hamur işini Kayseri Mutfağından temin edebilirsiniz. hem kaliteli hem de uygundur fiyatları (biraz da olsa amcam kızları olurlar da:) ) Süha petrolü geçice ilk ışıktan sola girin tam karşıda.

Sağlıcakla Kalın....

Son düzenleme:
guneşlı koyu yanı eskı adı muncusun :D dedem oralıymıs :D

Gadasini Aldiklarim Neredesiniz Nörüyonuzz?? ( Ben De Iyice Kayserili Olmuşum Gibi) :))
Evet Kimler Var Kayseriden?
Gökhan kardeş annem kayserili ve ben de 6 yıldır kayseride öğretmenlik yapmaktayım yahyalı ilçesinde.şelalelerimiz meşhur duymuşsundur belki.bekleriz bi ara.bu arada sen samsunlusun sanırım.ben doğma büyüme bafralıyım kardeş.hemşoyuz yani;)sen okuyormusun kayseride?

Gökhan kardeş annem kayserili ve ben de 6 yıldır kayseride öğretmenlik yapmaktayım yahyalı ilçesinde.şelalelerimiz meşhur duymuşsundur belki.bekleriz bi ara.bu arada sen samsunlusun sanırım.ben doğma büyüme bafralıyım kardeş.hemşoyuz yani;)sen okuyormusun kayseride?

yahyalıda hangi okuldasın:)) yaw ben 4 senedir yahyalıda yaşıyorum bu sene incesuya taşındık:)) ben Türkçe Öğretmenliğinden mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum

İncesuyu büyükşehire bağlatan kim?:)
Hemşerim sınavda başarılar dilerim. Bende Kpss ye hazırlanıyorum. Sana sınav kağıdı geldi mi?

İncesuyu büyükşehire bağlatan kim?:)
Hemşerim sınavda başarılar dilerim. Bende Kpss ye hazırlanıyorum. Sana sınav kağıdı geldi mi?

büyükşehire bağlatanı bilmiyorum valla zaten yeniyim burada:) tşk ederim bende sana başarılar dilerim. yok henüz hiçbir şey gelmedi bana sana geldi mi? bu arada bölüm ne?

Geri