Kayserili opelciler...

Volkancım Başın sağolsun, Allah sizlere sabır ve uzun ömürler nasip etsin. Sen müsait olduğun zaman bi buluşma daha ayarlarız, yeterki gönüller bir olsun.

Volkan Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin

başın saolsun Volkan abi Allah sizlere ömür versin :(

Son düzenleme:
he ya farkeetim pardon kardeş :)

Ne kadar duyarsız bir topluluğuz yaa...Kaç gündür toplanmaya çalışıyoruz ama kimseden ses yok.:(Listede adı olanların dahi ;yer hariç ,ne yapacağız?ne yiyeceğiz? gibi konularda yorumu yok ...İzin alındımı..? organize varmı...?

Şimdi bülent'i anlıyorum....:(

Ne kadar duyarsız bir topluluğuz yaa...Kaç gündür toplanmaya çalışıyoruz ama kimseden ses yok.:(Listede adı olanların dahi ;yer hariç ,ne yapacağız?ne yiyeceğiz? gibi konularda yorumu yok ...İzin alındımı..? organize varmı...?

Şimdi bülent'i anlıyorum....:(

:kop::kop::kop:

ABİ TAMAM YELIZ HANIMIN HABERI VAR HATTA BIZLEREDE UFAK BIR HEDIYESI VAR :hıh:

OLSUN KAC KISI OLURSA OLSUN PAZARA KADIR HASDA BULUSALIM SAATIDE AYARLAMAK LAZIM

:kop::kop::kop:

ABİ TAMAM YELIZ HANIMIN HABERI VAR HATTA BIZLEREDE UFAK BIR HEDIYESI VAR :hıh:

OLSUN KAC KISI OLURSA OLSUN PAZARA KADIR HASDA BULUSALIM SAATIDE AYARLAMAK LAZIM

ok..sadece buluşmamı bülent...? yani proğram varmı...?saati şimdiden ayarlayalımda ,gelecek arkadaşlar ona göre ayarlasın kendini...:good:

Son düzenleme:
Kaç gündür bakamadım konuya pazar günü kaçta buluşuyoruz.?

bence pazar günü öğlene doğru bi kahvaltıya gidelim malum havalar soğudu zaten böyle giderse erciyese kayağa gidilecek :D :D itirazı olan???

Geri