Kayserili arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kayserının 4,2 sını bılıyurm :) ama tam neyın nerde oldugunu bılmıyurm umraım arkadaslar yardımcı olucaktır :D zaten yarısı akrabag oluyor :D

madem ıyı bılıyorsun ercıyes sporsun eskı baskanı akrabam zıya eren devam edıyımmı :D olgun krıko var onlarda bırebır akrabagam yanı kısaca nedar elmagaclı varsa hepsı akrabam :) unuverstede hastanemız bıle var :) canımın ıcı :) daha devam edıyımmı :) ama hasyanenın adını bılmıyurm o ayrı :) yanlıs anlasılmasını ıstemem tabı bu yazdıklarımın

ne demısler mılletle sıdık yarıstıracına gıt kendınle yarıs der dedem dogru soz :) adam kayserılı :)

madem ıyı bılıyorsun ercıyes sporsun eskı baskanı akrabam zıya eren devam edıyımmı :D olgun krıko var onlarda bırebır akrabagam yanı kısaca nedar elmagaclı varsa hepsı akrabam :) unuverstede hastanemız bıle var :) canımın ıcı :) daha devam edıyımmı :) ama hasyanenın adını bılmıyurm o ayrı :) yanlıs anlasılmasını ıstemem tabı bu yazdıklarımın

ne demısler mılletle sıdık yarıstıracına gıt kendınle yarıs der dedem dogru soz :) adam kayserılı :)

ne yaparsan yap o sucuk benım

Meli .. arkadaş sucuğa takmış. belli.......

Merkayın arkasında NEt ısuzunun karşısında çağdaş oto var. Temiz çocuklar. kafana takılanı hemen hallediyorlar.

sucuk senın olsun :)

:)) bak yine gayserililer toplanmışlar :)))

Hmeşerim ne lazımsa sen bana söyle ben ayarlarım 2.5 v6 parçasını hemde kayseride bulabileceginden daha ucuza ;)

Not: Neden ucuz çünkü ben hacılarlıyım :P

Konu yanlış yerde açılmış.

:)) bak yine gayserililer toplanmışlar :)))

Hmeşerim ne lazımsa sen bana söyle ben ayarlarım 2.5 v6 parçasını hemde kayseride bulabileceginden daha ucuza ;)

Not: Neden ucuz çünkü ben hacılarlıyım :P

aynen katılıyorum ne olsa organize , sanayi hacılarlıların :):) ve bu işden anadıgından eminim :)

Geri