^^&&KAYSERiDEKİLER &&^^

buluşmayada bir sport yaksıır hani :) ön tampona bişler olsa daha iyi olur amma :) neyse :)

Eyvallah kardeşim... ön tampona da bişiler olacak inş yakında biraz paralanalım hele az sabır :)

:) tabi abi beklemek en iyisi arabayı alınca insan sacılıyor :) ben cok yasdım o anı hesaba oturunca :(:(
imzamdaki gt de fikir oalbilir :)

walla benimde harcadığımın haddi hesabı yok ama gavura ne yapsam değiyo :D tesisatı yenilicem ama aklımda bi fikir yok karar veremiyom bitürlü al sana bi masraf daha :D:D

Mustafa AKSU abi :D:D:D senin ufaklık kaç yaşında

Benim ufalık 4 yaşında Caillou diye bi çizgi film var hastası arkadaş. İnternetten boyama oyunu var O çizgi film kahramanlarının sabah akşam resim boyuyo bu yüzden bilgisayar bana pek düşmüyo:D

vayyyy fordcu olduk :) mustafa abiye bülent abiye sor ama ford nasıl :):)

Valla oktay'ın hakkını vermek lazım, Buluşmadan ayrılırken camdan bana bi sırıttışını gördüm ondan sonra plakasını zor okuyabildim tutabilene aşkolsun Maşaallah...:kop:

Valla oktay'ın hakkını vermek lazım, Buluşmadan ayrılırken camdan bana bi sırıttışını gördüm ondan sonra plakasını zor okuyabildim tutabilene aşkolsun Maşaallah...:kop:

o ses hala kulaklarımda::)fordcu deyipde geçme

birde benım foto vardı ne oldu oktay:D

saolun abi yorumlar için :) fotolar duruyor abi pc görmüyor tlf nuatmak zor biraz :)ama yüklerim inş

gidişine lafım yok abi duruş sakat :D:D

:):) durus sakat derken :) araba bişiler istiyor degil mi

Arabanın bişey istediği yok...Marka bozuk zaten:D...

bak ünal abi hemen anladı işi bilenin hali başka :D

Son düzenleme:
Geri