kayseri ve erzurum yetkili servisleri hakkında bilgisi olanınız var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kayseri ve erzurum yetkili servislerine daha önce gideniniz var mı?
nasıllar?
yorumlarınızı bekliyorum...

Başka bir konuda da yazmıştım.Aracmın motorunun yapılması için arabam 10 gün boyunca serviste kaldı.Arabayı alcam ve soruyorum:Arabayı bırakırken paspasların değişmesini,klima gazının olmadığını,bujilerin değişmesini,kildin bozuk olduğu,filitrelerin değişmesini söyledim.Ama hiç biri yapılmamış.Cevap:Bize kimse bunları söylemedi.Ben yine soruyorum:Ya kardeşim istek formunu yazan muhterem o formu evine mi götürdü?Ben kendi kendime mi konuştum?Artı 2140 tl verdim ve arabamı alırken araba pislikten geçilmiyordu.Beğenmedikleri sanayiide arabayı bırak alcan zaman adam arabayı yıkatmadan vermez. Bu anlattığım yer Erzurum yetkili servis.Birde arabanın bi baktım motorunun bi hortum girişi boş dedim neden burası boş adam bi baktı bi yeri takılmamış.Ben görmesem vay halime o zaman

erzuruma bende arabamı götürdüm akü bozuktu yedek parçacı değişmedi bir sürü hikaye anlattı birde ukala ukale laflar yok yahu hele hele başka gibi kelimeler söyledi bende garantiden değişmeyeceksen değişme yamuk yumuk konuşma dedim ve çıktım gittim dışarıdan akü aldım taktım nezaket sıfır müşteri ilişkileri yok arabayıda ordan sıfır almıştım yok böyle bir şey 2sene oldu birdaha gitmem bu gibi yerlerde insanların kibar efendi olması lazım olmayan kaybeder

Kayseridede durum farklı değil müşteri memnuniyeti düşük zaten aracın garantisi devam etmiyorsa özel servise götürmek en mantıklısı.

cevaplar için teşekkürler..
kayseride tavsiye edeceğiniz yetkili servis var mı?

kayserıde zaten eskı adı demırel yenı adı ıncıroglu demırel olarak bır tane servıs var onunda dıyerlerınden farkı yok

Yaklaşık 1 sene önce Erzurum daki serviste bi aracımızın rutin bakımları yapılmıştı. Çok memnun kaldık, aracı bi güzel temizleyip bize teslim etmişlerdi.. Bayağı da büyük bi yer..

kayseride merkez vardı ama oranın ustası yusuf usta ayrılmı diye duydum ağar istersen özelden cebini veririm ustalığı iyidir sorun olmaz servisten gelme

kayseri de merkez oto. dürüst çalışıyorlar.

türkiyedeki opel servislerinden genelde kimse memnun değil bence.

Geri