@Mustafa--Kanka biliyorsun katla yatla işim yok.Kasmaz bizi bu muamele 
Saygılar...

Saygılar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Katılıyorum.lpg li araçta katalizöre gerek olmaz diye düşünüorum. en azından lpg lilere bu konuda yardımcı olsunlar. katalizöre bir yığın para vermek pek mantıklı deil...
aracın altına bakınca kaynak yeri sırıtıyor zatenvectra a gt de fabrika çıkısı katlı da var katsızda ee ona ne dicek bakalım![]()
kaynak yeri sırıtıyorsa spiralden orta susturucuya yeni bir boru çekersin kaynak izi falan kalmaz... bu uygulamayıda yapabileceklerini sanmıyorum.. cam filmi ve far ayarını bile uygulatamadılar en sonunda hafif kusur diye aldılar bunu da hafif kusur yaparlar en fazla... bunlardan önce araçların üstündeki lastiklerin zamanına baksınlar... sadece derinliğine bakıp bırakıyorlar 10 senelik lastikle gezenler var ondan sonra...aracın altına bakınca kaynak yeri sırıtıyor zaten
+ rotildeki boşluk da hafif kusur olarak geçiyor.kaynak yeri sırıtıyorsa spiralden orta susturucuya yeni bir boru çekersin kaynak izi falan kalmaz... bu uygulamayıda yapabileceklerini sanmıyorum.. cam filmi ve far ayarını bile uygulatamadılar en sonunda hafif kusur diye aldılar bunu da hafif kusur yaparlar en fazla... bunlardan önce araçların üstündeki lastiklerin zamanına baksınlar... sadece derinliğine bakıp bırakıyorlar 10 senelik lastikle gezenler var ondan sonra...
dün gece biraz interneti kurcaladım ve BOSAL mimaysan diye bir markanın yan sanayı katalizörleri oldugunu buldum sorun cıkarmıyorsa takmayı düşünüyorum tabii sanayide bulabilirmiyim acaba orasıda ayrı bir konu
mustafa bey
yardımcı olabilirseniz sevinirim en azından ikitelli oto sanayi bölğesinde bulabilirmiyim