katilazör dolmuş veya iptal ise dikkat!

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
bugün tüvtürke corsa b otomatik 13500de bi araç götürdüm. kilometreden dolayı ilgi büyüktü tabii muayene istasyonunda bi kaç görevli gelip izin verirseniz aracınızı test etmek istiyoruz dedi 5 dakikanızı alıcaz dediler bende yok demedim.

meğersem egzoz muayenesi artık tüvtürkte yapılacağından çalışmalarını yapıyorlarmış bende o arada bütün olayları bitenleri öğrenmeye çalıştım.
yakın bi vakitte dışarıda veya servislerde olan egzoz muayeneleri kaldırıp daha ağır şekilde tüvtürkte olacağını söylediler

geçmicek araçlarıda öğrenip egr valfinin kapalı olması her hangi bi zararı olmamaktadır fakar özellikle üzerinde durulan katilazöre çok hassas davranıyorlar artık katilazörü bozuk olan görevini tam yapmayan ve iptal olanları hiç bir şekilde geçirmeyip 1 ay içerisinde yapmaları gerekerek izin verecekler şimdiden haberiniz olsunki yanlış bişey yapmayın

Musatafa yıktın benii...Geçen arabadan koku geliyor dediim ustama oda katalizörden geliyor dedii..Bende iptal etmeye karar vermiştim...Yenisi alsam dünya para almasam geçemicem maf oldum ben ... :(

çok çok çok saçma sapan bişey. bunca katalizatörsüz olarak üretilmiş araç varken,katalizatörlü olarak üretilen araçların günahı ne? Bi katl. ne kadar haberi varmıymış bunların. inşallah böyle bişey yapmazlar,yapanında elinde patlasın...

lpg li araçta katalizöre gerek olmaz diye düşünüorum. en azından lpg lilere bu konuda yardımcı olsunlar. katalizöre bir yığın para vermek pek mantıklı deil...

bende tam headers ı çakmak üzereydim bu haber pek iyi olmadı açıkçası :) ama çevreye saygı bağabında düşünülürse böyle olması gayet güzel ;)

bendede iptal , egzosdan yakın zamanda geçtim daha sürem var :)

kat iptal ve yalan olduk yani öylemi ?

takın katlarınızı kirletmeyin çevreyi :D

evet artık kat olayı yalan oldu modladığınız listede artık baş yerde olamıcak fakat şu varki binek araçlar 2 senede bi gidecek ticari olanlar ise her sene tabii bende dahil.

unutmayın kat dolmuş ve işlevini yitirmişsede olmuyor. bizim bi arkadaş temizlerim dedi ve görücez bakıcaz :)

çok çok çok saçma sapan bişey. bunca katalizatörsüz olarak üretilmiş araç varken,katalizatörlü olarak üretilen araçların günahı ne? Bi katl. ne kadar haberi varmıymış bunların. inşallah böyle bişey yapmazlar,yapanında elinde patlasın...

bence çok dar bir bakış açısı. o zaman öyleymiş şimdi böyle var mı gerisi? o zaman neden renkli tv kullanıyoruz siyah beyaz neymize yetmiyor. madem katalizöre gerek yok renkli tvye, laptopa, desktopa da gerek yok...

Geri