Katı yakıtlı kazanda oda termostatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Evimizde katı yakıtlı caldera marka kazan bulunmakta bu kazanın oda termostatı çıkışı mevcut bizim ev 4 katlı olduğundan her kata oto termostatı koymak istiyorum maksat su sıcaklığının ne kadar olduğunu görmek bu mümkün olur mu kazanda tek bağlantı noktası mevcut

termostatik vana ile bitir işi cağatay. Hem bütün odalar aynı sıcaklıkta olur, hemde, petek kapanırsa çözersin işi.

termostatik vana ile bitir işi cağatay

abi yerden ısıtma olmuyor ben kazanın sıcaklığını merak ediyorum yandı mı yanmadı mı diye ilk bir saat başında nöbetçi gibi dikiliyoruz en azından içeriden her katta görebilsek soğukta çıkma derdi olmaz üzerine sinen duman kokusuda bonusu:)

Kollektör vardır her katta? Ona saat takabilirsin.

abi saatle işim yok benim:) benim için kazan suyunun sıcaklığınu ölçmem ve fan hızını kontrol etmem önemli zaten başka bir ayarı yok klapesi manuel onada motor takıp ayarlı yapmayı planlıyorum

Kazana arabalardaki gibi hararet müşürü koyma imkanın varsa kazan ısısını rahatlıkla ölçebilirsin.

Kazana arabalardaki gibi hararet müşürü koyma imkanın varsa kazan ısısını rahatlıkla ölçebilirsin.

abi kendi kontrol panelinde oda termostatı için çıkış mevcut fakat 1 tane var ben 4 kata birden koymak istiyorum satanlar nasıl yapılacağını bilmiyor

Kazana ait bir şema vs. varmı. Kazanın markası ne?

Son düzenleme:
Kazana takılan Jack ucu varya ondan bulman lazım bı elektıkcıde daha dogrusu elektronıkcıdede o bı ucu tek doger ucu 4 aynı Jack tan olan1 2 metrelıkkablo hazırlat daha sonra 4 tande oda termostatı alıp ıstedıgın kata yere koyup uclarını yaptrdıgın kabloya takt dıger ucuda kazana tamamdır ıste hepsınde aynı gostergeyı yapar

abi kendi kontrol panelinde oda termostatı için çıkış mevcut fakat 1 tane var ben 4 kata birden koymak istiyorum satanlar nasıl yapılacağını bilmiyor

Çıkış (sanayi işi bir uygulama ile) çoğaltılamıyor mu?

Geri