savaş abimiz gayet mantıklı şekilde insana karşı önemini yazmış artık arkadaşlarımız abilerimiz daha dikkatli olacağını sanıyorum ...TEmiz bir çevre için el ele...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devletimiz nihayet uyandı, eski model kamyonlara hurda indirimine başladı. Modeline göre indirim oranları değişiyor. Bu iyi bir adım oldu. Keşke yeni kamyon alacak kamyoncu arkadaşlara biraz ucuz kredi imkanı sağlasalarda kamyonlarını kolayca yenileyebilseler. ( Kurşun bakımından dizel araçlar çevreyi daha az kirletiyorlar. İnsan sağlığı bakımından siyah duman kurşundan daha az tehlikeli.)katalitik konvertör olmadan motor gücü artar, yakıt tüketimi azalır, zararlı gaz salınımı artar. bu 3 ü, o dedi bu dedi şeklinde değil, bilimsel olarak gösterilmiş sonuçlar. isteyene makale gönderirim. ben de çevreyi kirletmeme yanlısıyım ama bir noktaya kilitlenip kalmamak lazım. piyasada hala bedford kamyonlar var. eski dizeller var, adam gaza basıyor simsiyah bir dumandan ben önümü göremiyorum. bunlardan binlerce var. hepsini halletmek lazım. iptal edene de niye iptal ediyorsun diye sormak biraz garip oluyor bu nedenlerden dolayı.
Devletimiz nihayet uyandı, eski model kamyonlara hurda indirimine başladı. Modeline göre indirim oranları değişiyor. Bu iyi bir adım oldu. Keşke yeni kamyon alacak kamyoncu arkadaşlara biraz ucuz kredi imkanı sağlasalarda kamyonlarını kolayca yenileyebilseler. ( Kurşun bakımından dizel araçlar çevreyi daha az kirletiyorlar. İnsan sağlığı bakımından siyah duman kurşundan daha az tehlikeli.)
Devletimiz nihayet uyandı, eski model kamyonlara hurda indirimine başladı. Modeline göre indirim oranları değişiyor. Bu iyi bir adım oldu. Keşke yeni kamyon alacak kamyoncu arkadaşlara biraz ucuz kredi imkanı sağlasalarda kamyonlarını kolayca yenileyebilseler. ( Kurşun bakımından dizel araçlar çevreyi daha az kirletiyorlar. İnsan sağlığı bakımından siyah duman kurşundan daha az tehlikeli.)