katalizör problemi

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
arkadaşlar z motor vectramın katalizöründe ( manifoltla birleşik )galiba çatlak var ses yapmaya başladı ankarada bunu tamir ettirebileceğim bir yer bilen varmı ?

arkadaşlar z motor vectramın katalizöründe ( manifoltla birleşik )galiba çatlak var ses yapmaya başladı ankarada bunu tamir ettirebileceğim bir yer bilen varmı ?

benimle irtibata gec msn den arkadaşım tamiri var yapılıyor istanbuldayım saygılar geçmiş olsun içini sakın boşaltmayın oksijen sensörü arızası verir motorunuz z motor maglesef x motor olsaydı sorun olmazdı

gold master ilgin için sağol fakat ben ankarada yapacak birini arıyorum.

sahibindende biri satıyordu temiz tüm z motorlar için 500 lira gibi bir fiyat istiyordu katalizörün içi dağıldıysa tamiri zor

büyük ihtimal manifoltta çatlak var. daha öncede böyle olmuştu. kaynakladılar ses düzelmişti şimdi tekrar var.

benimle irtibata gec msn den arkadaşım tamiri var yapılıyor istanbuldayım saygılar geçmiş olsun içini sakın boşaltmayın oksijen sensörü arızası verir motorunuz z motor maglesef x motor olsaydı sorun olmazdı
biz boşalttık z motorun katalizörünü yanmadı lamba falan daha iyi oldu performans arttı

hafif bi homurtu oluyor

biz boşalttık z motorun katalizörünü yanmadı lamba falan daha iyi oldu performans arttı

bir süre sonra yanar. ben daha önce eski katalizörü boşalttırmıştım. 2 ay sonra arıza lambası yanmaya başladı, sesi de pek hoşuma gitmedi sonra hurdacılardan 350 tl ye çıkma almıştım,oda 1 sene anca idare etti arıza lambası yanmıyor fakat çatlak olduğundan ses yapıyor.

Geri