Katalizatör Söküldü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gurcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Katalizatör sökdürdüm içi dağılmışdı araç 98 modeldi Katalizatör dayanma veya kullanım süresi 7 yıl olarak söylendi bana
şimdi Katalizatör sökdürdükten sonra aracın beynine tekrar bir yazıl atılıyormu bmw lerde Katalizatör söküldüğünde tekrar yazılım atılıyor açaba opelde de aynı işlem mevcutmu

Katalizatör dağılması yada zarar görmesi lpg ile alakalı dediler yenisini alaçakdım ama araç lpg li oldugu için abi hiç gerek yok alma dediler boşuna para verisin dediler bende almadım susturucu takıldı onun yerine

ses değişir performansı azda olsa +yönde etkiler arada da arıza lambası yakabilir başka sorun olmaz ;)

98 model oldugu için yaılıma falan gerek yok
aracın gidişi güzelleşir zaten 7 yıllı aşmıs katalizör tıkınap aracı baya yormustur

katalitik konvektörün yerine küçük bi susturucu taktırdınızmı örnegin spor tüpler var faydasını görürsünüz ses artısınıda engeller

arıza lambası sorunuda bi nebze olsun çözülür araıra yanıp söner sadece

anladığım kadarıyla bir sıkıntı yok güzel bir susturucu takdırdım çekişte de biraz değil gözle görülür bir artış oldu

Benim aracımda da katalizör iptali yapıldı.Performans artışı dışında hiç bir değişiklik olmadı.Programa da ihtiyaç yok.

daha önce bmw kullanıyordum bulunduğum yerde yani mardinde bmw ustası olmadığından satmak zorunda kaldım onun yerine opel aldık bmw lerde iptal edilince programda tekrar oynama yapılıyordu ople bilmediğim için bir sorayım dedim demekki gerek yokmuş

ne kadara mal oldu .

Geri