Katalitik konvertör !!!

paranı alıp göndeririler diyonda paran kaldı mı diye sorsana kardeşim :) Bu sanayicilerin yüzde sekseni dolandırıcı.ufak yağ kaçakları vardı baskı balata filan değiştireyim dedim 400 tl ye anlaştım iş bittikten sonra 600 tl hesap çıkardı adi herifler.Yok onu değiştirdik yok bunu değiştirdik banıa sormadan değiştirmişler bende bana mı sordunuz dedim sökün geriye dedim o şekilde 450 liraya anlaştık ama bundan sonra gitmem :)
hata ustanda,işi kapmak için ındıkce ınıyor,iş garantıye bınınce olası parcaları o zaman soyluyor,sende kendıne gore haklısın ama,işi sende ıyıce arastırmadıgın ıcın boyle hakaretler savuruyosun sağa sola,yıne dıyorum ,hata ustandaki meslektaslarını bu hale getırıyor,hayatında ılk defa iş yaptıran musterılerı boyle konusturuyor...

aynen kardeşim ya araç düşük devirlerde çok güç kaybediyor.s Bu yeni versiyon format araca tam olarak uyumlu oluyor mu ? eğer olmayacaksa hiç gerek yok :)

benım aracımdada katalitik tıkalı ve boşaltmışlar dediler yenısını takacaz birde format atacaz beyıne dediler. o zaman sorun ortadan kalkar dediler.malum katalıtık k. nin fiyatı epey yüksek bende şansımı bir deneyim dedim sadece baska bir servıste format attırdım cuzi bir miktar. ve sonuç oalrak artık düşük devirlerde arac çok rahat toparlanıyor yığılma vb. gibi olaylar olmuyor. tam oalrak uyumlşu oluyor aracınıza.bildiğim kadarıyla bu format programlarını versıyonları fabrıka kendısı güncelliyormuş sıkıntı olmuyor.sizde bir deneyin 1000 tl vermeye hiç gerek yok :))

hata ustanda,işi kapmak için ındıkce ınıyor,iş garantıye bınınce olası parcaları o zaman soyluyor,sende kendıne gore haklısın ama,işi sende ıyıce arastırmadıgın ıcın boyle hakaretler savuruyosun sağa sola,yıne dıyorum ,hata ustandaki meslektaslarını bu hale getırıyor,hayatında ılk defa iş yaptıran musterılerı boyle konusturuyor...

Çok araştırdım en az 6-7 yer dolaştım en ucuz rakamı bu verdi o yüzden buna bıraktım arabayı ama beni dolandırmaya çalıştı. :mad: haklısın hata kesinlikle ustada.Zaten ilk gidişimdi bundan sonra üstüne para verse ona araba bırakmam :)

benım aracımdada katalitik tıkalı ve boşaltmışlar dediler yenısını takacaz birde format atacaz beyıne dediler. o zaman sorun ortadan kalkar dediler.malum katalıtık k. nin fiyatı epey yüksek bende şansımı bir deneyim dedim sadece baska bir servıste format attırdım cuzi bir miktar. ve sonuç oalrak artık düşük devirlerde arac çok rahat toparlanıyor yığılma vb. gibi olaylar olmuyor. tam oalrak uyumlşu oluyor aracınıza.bildiğim kadarıyla bu format programlarını versıyonları fabrıka kendısı güncelliyormuş sıkıntı olmuyor.sizde bir deneyin 1000 tl vermeye hiç gerek yok :))

teşekkürler önerin için :) Bu format fiyatları ortalama ne kadar ?

teşekkürler önerin için :) Bu format fiyatları ortalama ne kadar ?

45-70 tl arası firmaya gore değişiklik gosterebiliyor.

Geri