Kat' tan sonraki sensörün iptali..?

var iptal eden çogu opellerde arıza lambasını kontakla beraber yanan akü ve yag lambasına baglıyorlar kontagı açınca yanıyo çalıştırınca sönüyo arkadaşın opelinde boyle yaptılar

Peki mehmet, öyle yaptık diyelim. Oldu da başka bi sebepten gerçekten arıza çıksa, arıza lambası yanmıycak yani anlamıycaz, sakat olmaz mı ?

sensör yanıltma gibi birşeyler diyorlar ancak tam bilgim yok

O2 Cheater OLARAK ARATABİLİRSİNİZ NETTE

arıza lambasını söndürmek gibi bişey yapmayın...

yanıltıcılar var sensör vidalı gibi bişey direk manifolda vidalanıyor bu yanıltıcı denilen parçayı alırsan sensörü ona takıyorlar sonra yanıltıcıyıda manifolda takıyorlar yani sensör manifoldan uzaklaşmış oluyor bu parçanın fiyatı 30 lira falan yanlış bilmiyorsam...

sadece kat iptali yerine elde headers yaptırabilirsin bence daha yararlı olur...

arıza lambasını söndürmek gibi bişey yapmayın...

yanıltıcılar var sensör vidalı gibi bişey direk manifolda vidalanıyor bu yanıltıcı denilen parçayı alırsan sensörü ona takıyorlar sonra yanıltıcıyıda manifolda takıyorlar yani sensör manifoldan uzaklaşmış oluyor bu parçanın fiyatı 30 lira falan yanlış bilmiyorsam...

sadece kat iptali yerine elde headers yaptırabilirsin bence daha yararlı olur...

Türker bunu nerden temin edicez, serdarın dediği gibi arattım ama bulumadım.. Sen de kat iptal mi..?

Türker bunu nerden temin edicez, serdarın dediği gibi arattım ama bulumadım.. Sen de kat iptal mi..?

egzoscu bilir nerden temin edilceğeni bende henüz kat iptal değil headers yaptırıcam bu aralar o zaman iptal olucak...

bazı internet sitelrindede vardı sanırım... (gittigidiyor sahibinden vs )

elektrikçi yapamaz heralde bi ekzostçuya git iptal ettir kurtul kat iptal farkını hisset

Güzel konu

Evt güzel konu benim aracimda da kat duruyor cok düşündüm iptal ettirmeyi sensor olayini shimdi farkkettim neyse iptal ettirirsem bana faydasi nelertir?

ben kat iptali yaptırıp headers taktırdım 0rtalama 10 -12 ay oldu arıza lambasıda yanmadı. ve çok memnunum.

fotolarda bunlar.
01052009111.jpg

sensör takmak için yerde hazır üzerinde.

01052009110.jpg

işlem bukadar basit.

Geri