Kat' tan sonraki sensörün iptali..?

ceterisparibus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kat' ı iptal edip, yerine bi susturucu takıcaktık, ancak ne görelim bi sensör var, kat' tan hemen sonra.. İptal edersek doğal olarak arıza ışığı yakıcak, şimdilik erteledik.. Aracında aynı şeye rastlayıp, çözüme kavuşturanlar ve konu hakkında bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim arkadaşlar..

astra h da iptal edip yaktırmayan arkadaşlar var birazdan yazarlar

abicim o sensör gaz oranlarına göre arıza olaarak beyne bildirio yanılmıyosam yerini 15cm kadar geri atıyorlar o zman oran tutuyo ve arıza lambası yanmıyor

abicim o sensör gaz oranlarına göre arıza olaarak beyne bildirio yanılmıyosam yerini 15cm kadar geri atıyorlar o zman oran tutuyo ve arıza lambası yanmıyor

Geri derken, kat' tan önce diyosun dimi Sedat, sen yaptın mı ?

Ayrıca yapan arkadaşlar detaylı anlatırsa egzozcuma ona göre belirtiyim..

Geri derken, kat' tan önce diyosun dimi Sedat, sen yaptın mı ?

Ayrıca yapan arkadaşlar detaylı anlatırsa egzozcuma ona göre belirtiyim..
ben yapmadım ama siteden 06BB0504 burak abinin arabaya düşünüyorduk egzozcu böyle bişi sölemişti ben tekrar sorup net bi bilgi vermeye çalışırım

sanırım çoğu kişi sensör iptali yapıyor ..

ben yapmadım ama siteden 06BB0504 burak abinin arabaya düşünüyorduk egzozcu böyle bişi sölemişti ben tekrar sorup net bi bilgi vermeye çalışırım

Tamam sedat, haber bekliyorum..

sanırım çoğu kişi sensör iptali yapıyor ..

Elektrikçim yapabilir mi bunu, ya da servis halleder mi acaba..

Yok mu kat sensörünü iptal eden yaa !

yanıltıcı koyuyorlar yanlış bilmiyorsam fatih

var iptal eden çogu opellerde arıza lambasını kontakla beraber yanan akü ve yag lambasına baglıyorlar kontagı açınca yanıyo çalıştırınca sönüyo arkadaşın opelinde boyle yaptılar

Geri