Arkadaşlar Merhaba . Yaklaşık 3-4 ay önce 2000 model astra cd aracımda bulunan katı iptal ettirdim ve yerine 30-40 ytl.lik bir susturucu taktırdım. İlk 2-3 ay sorunsuz bindim ancak son zamanlarda aracımı çalıştırdığım zaman sanki abart eksoz taktırmış yada açık hava filtresi kullanıyormuşcasına egsoz sesi kabin içine geliyor. Ankara sanayisindeki ustalara durumu anlattığımda kat yerine takılan el yapımı susturucunun içindeki izalosyon malzemesinin kullanımdan dolayı deforme olduğunu ve zırıltı yaptığını , 70 ytl.civarında başka bir kat susuturucusu taktırmam gerektiğini ancak bununda uzun müddet dayanacağı hususunda garantili olamayacağını söylediler. Ben aracımı sakin süren , sessiz olmasını isteyen biri olarak sizce her 4-5 ay da bir katın yerine yeni susturucumu taktırmalıyım yada bu sorunu çözecek markalı bir susturucuyu yada oraya takılan aparatı ankarada nereden ve kaç ytl.ye bulabilirim.Unutmadan tekrar yeni kat taktırmak istemedim çünkü çok pahalı,aracımdan çıkan bitmiş durumda ikinci elde zaten iş görmez diye düşünüyorum .İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim ...