evetkat dediğiniz katalitik konvertör mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetkat dediğiniz katalitik konvertör mü?
bu parça yanılmıyorsam sadece egzost emisyon değerlerini aşağı çekmek,egzost gazını içindeki kılcal seramiklerle iyice filtre etmek için yapılmış vs...arac egzost gazını rahat atabilmeli ki performans kaybı yaşamasın bu sebeple kat iptali yaptırılıyor,aracın sesi ve gidişi bir miktar değişiyor,kullanıcısına farkı hissettiriyor değişme sebebi bu bana kalsa o parcayı bozulmadan değişmem mesela c4 için 1700 ytl istemişlerdi ama egzost gazım temız olsun dıye de o parayı da vermem acıkcasıben anlamadım neden iptal ettiriyorsunuz
:good: :good: :good:bu parça yanılmıyorsam sadece egzost emisyon değerlerini aşağı çekmek,egzost gazını içindeki kılcal seramiklerle iyice filtre etmek için yapılmış vs...arac egzost gazını rahat atabilmeli ki performans kaybı yaşamasın bu sebeple kat iptali yaptırılıyor,aracın sesi ve gidişi bir miktar değişiyor,kullanıcısına farkı hissettiriyor değişme sebebi bu bana kalsa o parcayı bozulmadan değişmem mesela c4 için 1700 ytl istemişlerdi ama egzost gazım temız olsun dıye de o parayı da vermem acıkcası