kat iptali hakkında

gereksiz olduğu kısmına katılmıyorum. çevre kirliğini önleme en önemli parçadır. 2lt bir motorda güzel bir egzoz manifoldu ile birlikte ancak 6-7 hp güç kazanırsın. ama tek başına kat. iptali fazla bir etki edermi bilmem. üst devirlerde rahatlayım derken alt devirlerin ölmesin.... buna dikkat et. sadece ses istersen lafım yok....

biraz ses biraz performans artışı için aracı rahatlatıyor yüksek devirlerde + güç sağlıyor diye biliyorum. Bende zaten yüksek devirlerde kullanıyorum..Motoru iyi olan araçlarda da gereksiz bi parçaymış..vs...

katalitik konvertör bitmedikçe çıkartma derim. çünkü bu dediklerin 1.6 litrelik bir motor için geçerli değil :) üst devirlerde kullanmaya devam edersen aracının daha fazla yağ yaktığını göreceksin. bunun yanında daha fazla yakıt sarfiyatın olacak. yine diyorum 1.6 litre atmosferik ve 100 hp bir motodan bunları beklemek demek boşa umutlanmak olur. ama bu arabanı sat ve 94 model astra gsi al ve onu yükle hatta turbo beslemeli bir motor haline getir.. daha ucuz :)

katalitik konvertör bitmedikçe çıkartma derim. çünkü bu dediklerin 1.6 litrelik bir motor için geçerli değil :) üst devirlerde kullanmaya devam edersen aracının daha fazla yağ yaktığını göreceksin. bunun yanında daha fazla yakıt sarfiyatın olacak. yine diyorum 1.6 litre atmosferik ve 100 hp bir motodan bunları beklemek demek boşa umutlanmak olur. ama bu arabanı sat ve 94 model astra gsi al ve onu yükle hatta turbo beslemeli bir motor haline getir.. daha ucuz :)

olay çözülmüş tebrik ederim

egszcular da uyanık
hem senin kat. alıcak hem üste para alacak
kat.ı da çıkma diye en az 300-400 kağıttan satıcak...
verme

tamamdır kat iptali İPTAL : ))

izlenimlerini öğrenebilirmiyim alt devirlerde kayıp var mı üst devirlerde fark oldu mu ? yakıt durumu ne ?

hayır yanlış anlamışsın kat'ı iptal ettirmeyi iptal ettim yani bu kadar yorumun üzerine yaptırmadım

Geri