kat ile ilgili kısmı bilmiyorum ama x motorlarda triger kayışı varken z motorlarda zincir var benim bildiğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kat ile ilgili kısmı bilmiyorum ama x motorlarda triger kayışı varken z motorlarda zincir var benim bildiğim.
yok öyle değil...
kat iptalinde z motorun arıza ışıı yakması z motorda egzoz manifoldunun çift sensörlü olmasından kaynaklanıyor ama yanıltıcılar var onlarla yapılıyor kolaylıkla...
turker biraz daha bilgi verebilirmisin acaba, yanıltıcı dediğin nasıl bişey elektronik bir parçamı, ışık yaktığı zaman o anda egzozcuda yapılabilirmi o işlem yoksa servistemi yaptırmak gerekiyor, fiyatı pahalımı![]()
biraz ses biraz performans artışı için aracı rahatlatıyor yüksek devirlerde + güç sağlıyor diye biliyorum. Bende zaten yüksek devirlerde kullanıyorum..Motoru iyi olan araçlarda da gereksiz bi parçaymış..vs...katalitiği iptal amacın ne ?
türkerin dediği arıza ışığı yakarsın yanıltıcı kullanmazsan. katalitik konvertör ü satma hatasına düşme derim. 1.6 araba için büyük bir performans artışı yapmak manasız ve pahalı bu arada. eğer amacın buysa tabi. birde satarken nerde bunun katalitik konvertörü sorusunu soracak illaki alan kişi onuda düşün.çevrenide düşün. çocukları ve onların çocuklarınıda..