kastamonulu varmı?

Hayırlısı.. :

BENİM KONUMDA YERİ DEĞİL BUNLARIN KASTAMONULUMUSUNUZ SİZ COKKO?

taş düşebilir ayı cıkabilirmi
demek istiyorsun
şimdi her memleketin ayısı vardır
bende kastamonuluyum daha o tabelayı kastamonu da görmedim

COKKO değil JOCCO..

ayrıca ;

Forum Kuralları Madde 09- Tüm üyeler mesajlarını yazarken Türkçe'deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidirler. Forumlarda yazılan mesajların, internet adabına ve dil bilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılarak mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

taş düşebilir ayı cıkabilirmi
demek istiyorsun
şimdi her memleketin ayısı vardır
bende kastamonuluyum daha o tabelayı kastamonu da görmedim

Valla bende en az 50 kere geçtim Kastamonu'dan.Öyle bir tabele görmedim ama selçukköylü arkadaşımız var demişti,hatta daha ileride bu tabelanın devamı niteliğinde bir tabele daha olduğunu yazmıştı!! Fakat o mesaj bir anda ortadan kayboldu :confused:

ben sildim o mesajı. çünkü sitemizde bayan üyelerimiz var ve malesef bunu düşünemeyenler var..

bencede o mesajın silinmesi en güzel yoldu.
ama silinmeyle kalmaması lazım...
gerekli MUAMELE yapılması taraftarıyım...
Sayın moderatörüm...

ben sildim o mesajı. çünkü sitemizde bayan üyelerimiz var ve malesef bunu düşünemeyenler var..

Doğrusuda o mesajın silinmesiydi.AMAAAAAA!! O mesajda açık bir küfür vardı Jocco..

arkadaşlar en cok ıstanbulun sonradan görme baba parası yıyen a.. larından cekının bence

Geri