Kaskodan yediğim kazık...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ResT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu olumlu yorumların üstüne biraz araştırdım evet ek dosya olayı mümkün ama zaman aşımı diyebilirlermi bilmiyorum pazartesi gidip görüşücem bakalım.destekleriniz ve iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler
kaskonun anlaşmalı olduğu servise çekiyolar arabayı başka servis isterseniz siz ödeyin faturayı getirin biz kendi ücret tarifemizden degerlendiricez diyolar. balıkesir gönendeki anlaşmalı servisleride fiatmış.

kaskonun hangisi merak ettim ?

ya aynen bu sacma sigorta firmasi hangisi yazda gardimizi alalim demi. Neyse gecmis olsun biraz ugras cemkir falan adamlara bagir cagir bir seyler olur insallah.. Reklam et onlari her yere:D

Kamil kardeşim çok geçmiş olsun...İnşallah işler en kısa sürede yoluna girer...Kaza nerde oldu Gönen'demi ?

geçmiş olsun. Tüketici derneklerinden yardım alabilirsin.

Başak sigorta...kredi çektiğimiz bankadan tahsis edilmişti kasko kendi tercihimiz değildi yani.
evet mutlu abi gönende oldu ya böyle katakulle yapmasalar sorun değil ordaki 1 cm'lik yırtık yaptırırız yada satma niyetimizde var arabayı geçer gider ama dosya kapandı felan diye çorap örmeye kalkınca işin rengi değişti zamanda geçti üzerinden ama bakalım bugün gidicem inş. hafta sonu cevaplayamadım kusura bakmayın tekrar teşekkürler bilgilendirenlere

yeni bi dosya açtır bi beyan yaz çarptım diye yapsınlar

biz kendi usulümüzce öderiz demeleri çok saçma
anlaşmalı olmayan servisler fiyatı çıkartırlar eksper gelip arabayı inceler fiyata bakar eksper ok verince de araç yapılır normalde usul böyle diye biliyorum ben, ben de öyle yaptırmıştım zamanında çünkü..

Geri