Kasko & Modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etafaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

etafaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Beyler şimdi benim aracın tamponlar siyah. Ben modif tampon taktırcam ama kasko var. Bu tamponun faturasını aldık diyelim bankaya götürdük. Toplam ön arka 1000 ytl tuttu. Kasko taksitlerinde bu bana ne kadar yansır bi bilgisi olan var mı?
1001990nz4.jpg

Allah göstermesin ama bi kaza durumunda kasko sadece arabanın hasarlı parçalarını orjinal parçalarıyla değiştirir,modifiye işine karışmaz;bilgin olsun arkadaşım ...

modifye ettikten sonra tamponun yani yeni tamponun faturasını bankaya götürüyormuşuz. Orda ne kadarsa kaskoya işleniliyormuş ben öyle duymuştum. ama kasko orjinal parça için aldığı taksitleri bi miktar arttırıyormuş çünkü takılan parça ücretide artıyor. Ama işte bu taksitlere ne derece yansır onu bilmiyorum bende bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler

senin bahsettigin isletme olayini hic duymadim ;)
banka modifiyeli parca paturasiyla ugrasmaz bence...
mdellal arkadasimizin dediklerine katiliyorum

benim bildiğim modifiye kasco ya işlenmiyor

eyvallah beyler

Millet teybini lcdsini kaskosuna ekletiyor bence yaptığın modifiyeleri de işletebilirsin kaskocu arkadas vardı sitede ona sor bir de söyle bir durum var kazadan sonra exper geldiğinde eğer arabanın tamponları boyalı ise boyalı sis farı taktırdıysan o şekilde yaptıracaktır.

kaskocu arkadaşın kullanıcı adı ne acaba bi iletişime geçsem onla

etafaz' Alıntı:
kaskocu arkadaşın kullanıcı adı ne acaba bi iletişime geçsem onla
( selcukunal ) Koç Allianz Sigorta da çalışıyo sağolsun geçenlerde bana baya bi yardımcı oldu ... :good:

Ben Jantlari Bİle Kaskoya Eklettİm Acentayla GÖrÜŞ Halledİyolar Fazla Bİ Ücret Farki Olmuyo
Aman Kaskoyu İhmal Etmeyİn Ben Yandim Sİz Yanmayin ArkadaŞlar

Geri