Kasko Mini Onarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dandan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim kaskom (güneş) AutoKing ile anlaşmalı , bende hersen mini onarımı orada yaptırıyorum, çok süper olmasada iş görüyor, yalnız hakların belli bir sınırı var, mesela benim poliçemin yıllık 4 adet mini onarım hakkı var, yan tampondaki (belli büyüklük sınırına göre) 4 ayrı çiziği yapıyorlar, benim bu sene çok çizilen yer vardı,bazılarını yeni döneme bıraktım :)

Sadece onarım mı? Temizlik varmı acaba? Döşeme temizliği detaylı?

Poliçenizi inceleyein orada detayları mevcut,

Ayrıca randevu sistemi ile çalışıyorlar, önce gidiyorsunuz aracınıza bir bakıyorlar sonra tarih alıyorsunuz, duruma göre onarım 1-2 gün sürebiliyor

Bak o randevu işini söylediğin iyi oldu.Senelik izinde ankarada durmayacağım bi iki gün dışında o yüzden önceden konusuyum.

Arkadaşlar uero sigortadan aracım kaskolu.Mini onarım paketi diye bir uygulaması var..inceledim internetten kasko bozmadan, küçük ölçülerdeki kaporta,boya,döşeme tamirlerini yapıyprlar.
Otto Zenit aracılığıyla yapılıyormuş bu onarımlar.Hiç kullanan oldu mu?Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Benimde aracim Eureko'dan kaskolu ve bende Subat ayinda sol arka kapidaki gocuk+cizik sorununu mini onarimdan Ikitelli Auto King'te yaptirdim.
Once araca kesif icin bakildi ve randevu (tam 15 gun sonraya ve 2 gun orada kalmak sarti ile;ayrica kendi istegimle ucret karsiliginda ic/dis detayli temizlikte bu sureye dahildi) verildi.
Yeterincede tatmin oldum yaptiklari isten.

Geri