Kasko Mini Onarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dandan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dandan06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uero sigortadan aracım kaskolu.Mini onarım paketi diye bir uygulaması var..inceledim internetten kasko bozmadan, küçük ölçülerdeki kaporta,boya,döşeme tamirlerini yapıyprlar.
Otto Zenit aracılığıyla yapılıyormuş bu onarımlar.Hiç kullanan oldu mu?Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

ben başak sigortadan yaptırmıştım kaskoyu. ondada aynı uygulama var. auto King ile anlaşmalı. ben geçen sene yaptırdım. çok memnunum gerçekten güzel yapmışlardı. (SAMSUN AUTO KING)

Tamamen masrafsız mı oluyor peki?ben de yaza yaptıracam ankarada.

tabiki masrafsız. kasko poliçesinin fotokopisini aldılar. gerisini kasko şirketiyle hallettiler.

iki üç yer var arabada yaptırıyım walla. Sevindim şimdi. Teşekkürler arkadaşlar.

auto king bu konuda çok iyi bende eski aracımı götürmüştüm...orjinalinden daha güzel oldu :)

Sadece onarım mı? Temizlik varmı acaba? Döşeme temizliği detaylı?

Bir de arkadaşlar tamponlardaki bazı yerlerinde boya çatlakları var. Onları falan halledebiliyorlar mı acaba? Boyası dökülmüş bazı yerlerin... Çok da belli olmuyor ama yakında problemlere yol acababilir diye diyorum...

Bir de arkadaşlar tamponlardaki bazı yerlerinde boya çatlakları var. Onları falan halledebiliyorlar mı acaba? Boyası dökülmüş bazı yerlerin... Çok da belli olmuyor ama yakında problemlere yol acababilir diye diyorum...

ben incelim otto zenithin sitesini resimli anlatımda var, burda da gidip deneyenler var memnunlar.
Tamponda, kaporta da nerde olursa olsun küçük boyutlu boyalı, boyasız, kaporta düzeltmelerini, çizikleri ve bir arkadaş sormuş onu da söyleyim, arabanım içindeki döşemenin sorunlarını, deri aksamın sorunlarını da hallediyorlar.
Ben henüz denemedim yazı bekliyorum dört gözle.

Geri