arkadslar gecen gun babam motor ıle bı kaza yaptı ALLAH tan bıseyı yok duz yolunda gıderken yandan bı arac patıyle donuyo bı anda oldugu yerde babamda duramayıp arka kapısına vurmus... nese suclu olan karıs taraf cıktı aracın kakosu var motoru tamırcıye bırkaktık bızde motorda ole agım sahım bısı deıl mondıal 1500 lıraya almıstı babam bı kac ay once... motorun on farın tablanın oldugu yer kırılmıs babam vurunca motorla motor havaya kalkıp araca vurmus on tarafı ılede... tamırcı hasar cıkardı motorun on tablası on plastık far flean 350 lıra masraf cıktı 500 lıra altında oldugunda masraf kasko sırketı eksper gndermıyormus fakat bn tamırcıye dedım kı motor teker ıle vurdu bakın masada veya on duzende bı kacıklık var mı dıye admada baktık yok flean dedı bana bnde motorun fotolarını cekıp kasko sırketıne gotrdum dun motoru yapmaya basladılar adamlar kasko sırektı onay verdı yapılsın dıye tamırcı benı aradı dun neymıs efendım on tabla takılınca ortaya cıkmıs motorun ondede kacıklık varmıs egrıymıs bn ustlencem dıyo adam bna bn yapıcam dedı bnde dırekt telefonu kapattım kasko sırketını aradım dedım bole bole bn yapıcma dıyor bn dedım eksper atanmasını ıstıyorum motor kontrol edılsın belkı masraf cok buyuk adam orda parca degıstrmıcek duzeltmeye clasıcak kendıne masraf acılmasın dıye haksızmıyım??? kasko sırketı pazartesı gunu arayıp bunu ıletmemı ıstedı hafta sonu tatılındelermıs.. sız tekrar arayıp soleyın bız fax cekıce ege bolgesıne eksper atanır dedı bnde motorcuyu aradım deıdm bırakın yapmayın eksper gelıck adam demez mı bana nıye arıyosun ben yapckatım flean bole kızgın bı sesle bnde haklı olarak sesımı yukseltıp bırakın sızede bızede zarar acma sonra dedım kapattım yuzune telefonu adamın..
bu kadar yazdım yazdım sıze sormak ıstedıgım acaba kasko sırketı eksper gonderr mı gercketen? bana kalırsa masraf buyuk belkı motorun sasede dıreksıyonu tutan kısımda egrılık var o zmanda motor pert olabılır cunku... eger kı gondermezse eksper mondıal ana bayısını arayıp sıkayet mı etmelıyım yada bole bısı basına gleen var mı acaba ???? hanı sonrada masraf cıkıpta kakonun karsıladıgı??
bu kadar yazdım yazdım sıze sormak ıstedıgım acaba kasko sırketı eksper gonderr mı gercketen? bana kalırsa masraf buyuk belkı motorun sasede dıreksıyonu tutan kısımda egrılık var o zmanda motor pert olabılır cunku... eger kı gondermezse eksper mondıal ana bayısını arayıp sıkayet mı etmelıyım yada bole bısı basına gleen var mı acaba ???? hanı sonrada masraf cıkıpta kakonun karsıladıgı??