Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sting link' Alıntı:Ben bu sene grupoma dan genişletilmiş kasko yaptırdım icinde hersey var anahtar dan mini onarımdan yetkili servisten orijinal parçadan anlayacağınız yok yok 890 TL ye yaptırdım daha önce 2 yıllık hasarsizlik indirimi ve meslek indirimi ike birlikte grupomayi 2 yıl kullandın memnun kaldım mini onarımlarıda tramer de gözükmüyor forumda bazı arkadaşların X firmadan yaptırdığı mini onarımlar tramerde çıkıyor mus bu ayrıntıya da dikkat ederseniz iyi olur ...
ben 12 şubatta yaptırdım grupamadan ve autokingle anlaşmalıydı yani benim kaskoda mini onarım autokingle anlaşmalıpesimistyLE link' Alıntı:Benimde kasko groupama fakat Autoking le olan anlaşmaları bitmiş Rs mini onarımla anlaşmalıymış kasko yaptıracak arkadaşlar buna da dikkat etsin.
ersinyaprak link' Alıntı:Birçok arkadaş gropama yı öneriyor. Hiç aklımda yoktu mesela ancak seçenekler arasında girmiş durumdathnxx