Kasislerden geçerken gelen ses.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar.Son zamanlarda kasislerden geçerken ön lastiklerden gırç..gırçççç..diye ses geliyor.Amortisör değildir diye umuyorum zira hiç bir çokur ya da zorlayıcı yere girmedim şimdiye kadar.Burç lastikkleri falan dediler.Sizler ne diyorsunuz.

Yani? yangını çokmu :) masrafı büyük mü..
Amortisör takozları ucuz.
Ben geçen sene değiştirmiştim.15-20 lira diye hatırlıyorum.

bence salıncaklardan ,salıncaklarına bı baktır

ali tolga/ist

serviste yağlıyorlar geçiyor. bende her sene bir yağlattırıyorum, bir sorun yok.

salıncak ve takozlardan geliyor,
takoz değişim fiyatları arkadaşların da dediği gibi uygun

Teşekkürler arkadaşlar

Gıcırdar mümkündür. Adamı deli eder götürürsün servise bu gıcırdıyo diye yağlarlar geri verirler 1 2 ay geçer soğuklar devam ediyorsa yine gıcırdar böyle sonsuz bir döngüyle devam eder... :)

Merhaba arkadaşlar. Bende de aynı sorun var götürdüm baktırdım viraj denge çuğumu ne varmış onlardanmış iç gıdıklayıcı ses. Ordaki usta yağlamıyalım yağladığımız zaman bozulma yapar masraf çıkarır sana dedi. Esasında ses gelmesi iyidir dedi yani denge çubuğun sağlam merak etme dedi. Yaa kendi kendime diyorum adam dalgamı geçti acaba benimle. Başka servise götürüp baktırıcam. Başıma böyle bir olay geldi ama hala kasislerden geçerken gıcırdıyo arkadaşlar. Buradaki ustalar ne yapalım bize yol gösterirlermi acaba. Teşekkürler. Sağlıcakla kalın.

Geri