Kasise sert düştüm

Arkadaşlar neden yangına körükle gidiliyor ben bir şey hissettim burada bir şey olmaz diyince insanlar rahatsız oluyor aman kardeşim aracın altı gitmiştir git göster diyince insanların içi ferahlıyor sonrada nerede ve nereye gösteriyim başlıyor lütfen arkadaşlar sakin olalım şimdi benim bu yazdıklarıma bir sürü muhalif çıkacak

sonra alt tarafta bir şeyler neler gitmiştir arkadaş gösterdim usta bir şey yok diye yazmış o zaman söyle bakalım ne gitmiş karter muhafaza var zaten araçta öyle hemen bir şey ler gidecek se arabaya binmiyelim arkadaşlar

Arkadasın basına bır durum gelmış soruyor alt tarafında nele olabilir diye.. Belki adam alt tarafdaki parcaların ismini vs bilmiyor fikir almak için sormuş, bizde alt tarafdan gelen darbelerde bozulcak yada hasar gorucek kısımları söylemişiz burada kimse görmeden karterin bozuldu diye bir laf etmedi, 2. ise her araçta karter koruma yoktur.. Benim aracım 1.3 cdti opel astrada ' sizce karter koruma var mı ? yok mu ?

Sevgili eren karter muhafaza sonradanda takılabilen bir şey
a sonradan karter koruma taktırdınmı
b orjinalimi duruyor

Benim aracımdada yoktu ama ben aldıktan sonra taktırdım

Bende karter koruma yok , kasise düşen arkadaşda da bu yüzden soyledım karter zarar görmus olabilir diye...

ön düzeni göstermişsin adam birsey yok demiş bız burda bırsey yoktur desek bıle senın ıcın rahat etmıyecek gıbı rahatlamak ıstıyosan kafan da soru ısaretı olmasın ıstersen komple ön düzeni degis rahatla bu kadar basıt

Bız burda olabılecek ıhtımaller söyluyoruz .. En dogrusu servise göstermektır..

Geri