Kaş Yaparken Göz çikarmak Diye Buna Denir Herhalde...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan policeman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

policeman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar bi el atın bakalım. ön konsoldaki ampullerden biri patlamış kendim değiştireyim dedim buraya kadar tamam yaptım ama kaloriferin sıcak soğuk düğmesinden giden bir kablo var şu an boşta duruyo. tabii bu durumda da kalorifer sadece soğuk hava veriyo arabaya binmeye korkuyorum buz gibi içi :kop: :kop: :kop: kendim yapabilirmiyim acaba sizlerin yardımıyla bunu???:help:

en yakın özel servise yada yetkili servise gidiniz

servis kendin hiç uğraşma derim

bu durumda da kalorifer sadece soğuk hava veriyo arabaya binmeye korkuyorum buz gibi içikendim yapabilirmiyim acaba sizlerin yardımıyla bunu???:help:
eminmisin o kablo takıldıgına sıcak hava vereceginden...Kalorifer petegi ve muslugu saglam mı acaba?

eminmisin o kablo takıldıgına sıcak hava vereceginden...Kalorifer petegi ve muslugu saglam mı acaba?

abi o kablo dediğin aslında sıcak soğuk kelebeği açan dışı sarı(yada başka bi renkte olabilir ama genelde sarı) palstikli bi tel olmasın????

abi o kablo dediğin aslında sıcak soğuk kelebeği açan dışı sarı(yada başka bi renkte olabilir ama genelde sarı) palstikli bi tel olmasın????
evet aynen söylediğin gibi sıcak soğuk düğmesine bağlı bir kablo.:good: sanırım yerinden kurtuldu ve kalorifer düğmesi soğukta kaldı nasıl takılacağı konusunda bir fikrin varmı acaba?:good:

bilmedıgın bırseyle ugrasmasaydın keske..

en iyisi gidip servise taktırmak

bahsettiğin kablo dediğiniz şey: sıcak soğuk yani kalorifer musluğunu açıp kapayan vanayı kontrol ediyor..

kablo dediğin teli kalorifer sıcak soğuk ayar düğmesine takacaksın orası geçmeli becerebilirmisin bilmiyorum. Biraz uğraştırıcı bir iş..

kolay gelsin.

özel yada yetkili servise gidiniz ufacıkın bir kablo yada soket ilerde başınıza iş aca bilir kısa devre yaptıra bilirsiniz allah göstermesin ufacık bir kablo nelere yol acar aklınızdan bile gecirmeyin

Geri