kartepe michelin alpin3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

savas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün kartepeye gittim.herkesin bildiği gibi aşagıda maşukiyede yağmur yukarı çıktıkça kar yağmaya başladı.astra sedan aracımda kar lastiği var michelin alpin3 195*65*15 inanın greenpark otele kadar çıkarken vede inerken bmw x5,kia sorento benzeri araçların çıkamadığı rampaları bile rahatlıkla çıktım sadece çok dik olan bir rampada zorlandım ama yolda kalmadım sanki herkes karda ben asfalta gibi gidiyordum kimsede kar lastiği yokdu herkes zincir takma peşinde idi bana bakıp garipsiyorlardı dönüş iniş halinde olduğundan herkes zor iniyor ben ise onları solluyorum bana kızıp korna çalıyorlardı fakat hiçbir kayma yok 2. ve 3. viteste rahat iniş yaptım ve sonuçta kar lastiğinin bu kadar etkili olduğunu tahmin bile edemezsiniz bazı araçlar durmak için yolun kenarındaki kar birikintilerine giriyorlar ben ise yavaş inen araçlara sol çekiyorum.otoparktan bile çıkamayan araçlar var milleti anlamıyorum verecekleri 400-600 tl arasında kar lastiğine para vermiyorlar gidip kartepede kaza bile yapıyorlar.lastik almıyorsan alamıyorsan ne işin var kartepede veya zincir tak memleketimin insanı nereye çok enteresan inanın aracımda orjinal 17 inç conti sportcontac2 lastiklerim olsaydı kartepeye çıkmazdım fakat o jeepleri kullananları bile yolda kalmış görünce garipsiyorum adam 200 bin ytl verip jeep alıyor ve yolda kalıyor.sonuçta kar lastiğini de test etmiş oldum ve çok memnunum beni şaşırtacak kadar iyi çıktı.

aynı lastıklerle bende kartepeye cıktım ama geçen sene çıktım. dediğiniz kadar etkili lastikler. ozellikle ben lastikleri taktıktan 1 hafta sonra çıkmıştım. kar paleti görevi goruyordum. ben yol açtım. benim izimden arkamdakiler geldi :)

alpin a3 karda performansı yağmurdan daha iyi

Yazlıklarım da kışlıklarım da michelin. Memnun olduğum için de yıllardır michelin tercih ederim.

Yazlıklarım da kışlıklarım da michelin. Memnun olduğum için de yıllardır michelin tercih ederim.
evet her testen ilk 3 e giren marka michelin.ama savaş abi her kar lastiğini bizim milletin zamana ve mekana göre kullanmalı araç sahipleri.bugün gibi kartepeye zincirsiz ve kar lastiksiz gelip diğerlerinin canını ve malını riske atmaması lazım önlem alımıyorsan kartepe gibi yerlere gitmemek lazım

evet her testen ilk 3 e giren marka michelin.ama savaş abi her kar lastiğini bizim milletin zamana ve mekana göre kullanmalı araç sahipleri.bugün gibi kartepeye zincirsiz ve kar lastiksiz gelip diğerlerinin canını ve malını riske atmaması lazım önlem alımıyorsan kartepe gibi yerlere gitmemek lazım
Vallahi adaş bu durum ülkemizin vazgeçilmez insan manzaraları kısmına girer. Film milletiz vesselam. Bir paket sigaraya 5,5 TL veririz o da duman olur havaya karışır ama bu paranın üç beş katı kadar olan yangın söndürücüye, patinaj zincirine, çekme halatına pahalı der almayız, sonunda da yollarda sürünür gideriz.

Geri