Karbon Fiber Kaplama Yaptırmak İsteyenler

ADEMÜÇÜNCÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar birisiyle tanıştım İstanbul'da karbon kaplama işi yapıyor. Bu mesajı ticari amaçlı algılamayın.. Fiyatları çok uygun olduğu için slzlerle paylaşmak istedim.Eğer bir sorun olursa konu kilitlenebilir..

Metresi 5 TL.. Ben de almayı düşünüyorum. Minimum 5-6 metre olarak veriyorlar. Normalde top halinde veriyorlar. Aslında opelim.net bunun alımını gerçekleştirse isteyen üyeler metre işi olarak alabilirdi.İlgilenen arkadaşlar olursa özelden yardımcı olurum.

dscf1997.jpg

karbonmac.jpg

115573381157128pt5d880.jpg

90544085.jpg

big14413199107672558th2.jpg

kendinden yapişkanli değilmi bu ? bana 3 metre kadar lazım..fazlası işime yaramaz.iyi olur vlla

Evet Bende Kendinden yapışkanlı diye biliyorum. Ama İşçiliği Zor Olabilir. Eğimli yerleri yapıştırmak için Isıtarak kolayca uygulanabilir diye düşünüyorum. Fiyatıda güzelmiş ve uygunmuş.

bende zaten o kadar eğimli bir yer yok.. ya bununla aynaların arka kapagınıda kaplayabılırmıyız..bıraz bombeli cunku yagmurda falan atma yapar mi ?

adem haber bekliyoruz senden.. 2,5 3 metre civari verebiliosa hemen alabilirim ben.

resimlerdeki uygulamaların her biri farklı renk tonunda
satılan folyonun resmi var mı ? koyuluk oranı nedir?
en x boy olarak nasıl 1m x 1m mi metresi 5 tl derken bu mu kastediliyor .
bilgilendirirseniz sevinirim

ek olarak yapışkanlı bi madde mi her yüzeye uygulanabilir mi
piyasada 100tl civarına satılıyor çünkü ucuz etin yahnisi durumu olmasın.:D

Son düzenleme:
fiyat süpermiş araba komple kaplanabilir bu fiyata

valla ademden bılgı gelse ıyı olacak ama kendısı yok buralarda=)

ümit en az beş metre ise 2,5 sen al kalnını bana gönder.ikimizinde işi görülsün dimi :D

opelci dayanışması

Geri