kararsızlık

orası öle ama burdaki işin süresi yaklasık 20 yıl tabi özelde garantin yok ee artık yasta geldi sayılır ev bark kurma olayları y.dısına gitmeme engel sadece bu düşüncelerim ondan dolayı hep kararsız kaldım ama artık yogunluk sınıra geldi tasmak üzere artık bunalıyorum ama yukarıda yazdıgım sebepler biraz ürkütüyo beni...

evin barıkını yurt dışında kur arkadaşım. yaşımız genç.. neyinden korkuyorsun. bende gıtmeyı dusunuyorum şu universite bitsin hele bi. ha izmir ya yurt dışı.

Dusunmene gerek yok...Bavalunu toplamaya basla...

tabi birader yaaa. gittiğin memleket heleki abd olursa, astra g ni sattıgın paraya 2. el bir mustang alırsın :)

y.dısında olan birinden bunları duymak cesaretimi artırdı

Su gunlerdede kardesim bavulunu topluyor. Ayin 12 sinde Hollandaya ucuyor.
Ileride aklinda kacagina dene..
Tabiki Turkiye de ozledigin seyler oluyor ama artilarida var ve %99 pisman olmazsin.
Yaklasik 6 yildir Rusyada yasiyorum. Insaat sektorunde calistigim icinde Rsuyaya kisa sureli olarak olsa (3/4 ay) gidip gelen bir cok insanla karsilastim. Bugune kadar pisman olan bilmiyorum...

Rusya ya gelebilirse öpsün başına koysun, çünkü genelde inşaat işinde yüksek ücretler Rusya dan ziyade afrika kıtasında ödeniyor. Şu anda maaşını alma korkusu olmadan çalışılabilecek firmaların çoğu Umman Katar Fas Libya gibi ülkelerde eleman arıyor. Buralarda güzel paralarda veriyorlar. Ama Rusya ve Avrupa ülkelerinde ücretler genelde çok daha düşük. Arz Talep meselesi. Çok işçi düşük maaş ;) İyi düşün derim ben yeniden, çünkü ne yurt dışı cennet ne de Türkiye cehennem. Gençlikte bazı şeyleri göze alırsın, ben öyle yaptım denedim, olmadı, geri geldim, sen de git bi havasını suyunu dene. Yararsa kalırsın :)

Yurt Dısında 40 Yasına Kadar Sabret Sonra don Gerı Paranı Harca.Bizim Ülkemızdekı Gibi 60 Yasına Kadar Calısmazsın en Azından.

beyin göçüne hayır!

usta gıt claıs ıkı sene hıc olmazsa denemıs olursun ılerde ıcınde kalmaz keske gıtseydım dıye gıttı gordum yapamadım dersın yada ıyıkı gelmısım dersın.... elınde meslegın var sonucta korkma gıt...

Geri