kararsızlık

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ülkemizin enerji konusunda ünlü bir şirketinde çalışmaktayım mühendis olarak ama özel şirketler malum bilindigi üzere cok agır calısma sartları var defalarca y.dısından talep gelsede işyerinde kariyer v.s gibi olayların olacagını belirtip gitmememi falan söylediler ama işten anlamayan insanların daha ii maaş alması v.b calısma sartlarının agırlıgı ve koca şirkette bütün iş yükünün üzerime binmesinden dolayı cok bunalmakta ve iş yapma anlamında artık eski şevkimi yitirmiş durumdayım kararsızım nedenmi y.dısına gidip kısa vade ama cok paramı yoksa Türkiyede kalıp sabır etmekmi orta halli bir maaş ve sabit bir hayat yasamakmı siz olsanız ne secerdiniz...

bence doğrudan yurtdışı ama sırf yurtdışı olsun diye alelade bir iş değil...yurtdışında sana mesleki anlamda bir fayda sağlayabilecek bir iş bulup bir süreliğine gidersen dönüşünde de daha faydalı olur kanaatindeyim.

ama dediğim gibi sırf gitmiş olmak için değil, gerçekten iyi bir imkan olduğu için gitmelisin

ben de olsam mesleğimle alakalı ise şayet teklifler tereddütsüz giderdim İnanç'ın da dediği gibi gitmek için gitmezdim, kendimi geliştirmek,düzenli, insanca bir hayat yaşamak maksatlı gider, hayatıma bir çeki düzen verirdim çünki bazen maalesef ülkemizde kariyer yapmak için sadece bilgi,beceri,çok çalışmak kafii gelmiyor üzücü ama bu hepimizin malumu...

Ben Bir Dakıka Arkama Bakmam..Elinizde Böyle Bir İmkan Varsa Hiç Düşünmeyin Bence.....

orası öle ama burdaki işin süresi yaklasık 20 yıl tabi özelde garantin yok ee artık yasta geldi sayılır ev bark kurma olayları y.dısına gitmeme engel sadece bu düşüncelerim ondan dolayı hep kararsız kaldım ama artık yogunluk sınıra geldi tasmak üzere artık bunalıyorum ama yukarıda yazdıgım sebepler biraz ürkütüyo beni...

bence ciddi bir teklif gelirse git. sonuçta orada da bir hayat yaşayacaksın. yaşın daha 25 ev bark için erken bile. 5 sene çalışıp tecrube ve para kazanıp geri dönersin oradan bunalırsan. ki gidenler genelde geriye dönmüyor, demek ki orada hayat buradakinden daha güzel

boşver az para versinler ama mutlu bir yuvan olsun...türkiyede geçinebilirim diyorsan gurbette yanlızlığa ne gerek var

kuzey veya avrupa ülkeleriyse kaç burdan :D kurtar kendini ;)

su parayı bulanı bi bulsam yapacagımı biliyorum neyse artık gelen teklifleri ii degerlendircem ona göre artık karar vercez...

boşver az para versinler ama mutlu bir yuvan olsun...türkiyede geçinebilirim diyorsan gurbette yanlızlığa ne gerek var

aldıgım para bulundugum şehre göre bayaa ii ama bende sabır olayı pek yok

Geri