Kararsızım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar iki araç arasında kararsız kaldım yardım edin lütfen :(

1- 2003 model 1.6 corolla hb sol 120.000 km de ,gümüş giri ,bir çamurluk boyalı ,tüpsüz, 19.500 tl

2- 2004 model 1.4 corolla sedan terra 120.000 km de, füme renk, arka iki çamurluk ve sol kapı boyalı , tüplü 17.000 tl

iki araçta tanıdıklarda(galerici değiller).

1.4 terra yakıt-çekiş yönünden nasıldır ?
istenilen fiyatlar nasıl ? Ne kadara bu araçlar alınabilir.Benim önereceğim fiyat ne kadar olmalı ?
Hafta içi servise götürmeyi düşünüyorum. ikisininde birbirine yakın temizlikte olduğunu düşünürsek hangisi tercih edilmeli. Tam pazarlığı daha yapmadık.

( memlekette temiz opel kalmamış yahu :( )

Son düzenleme:
2006 model 1.4 terra babam 4 yıldır kullanıyor. Bir çok kez kullandım. Motoru yanlış hatırlamıyorsam 98 ps. Ben aracın kalkışını olsun ara hızlanmalarını ve son süratini beğeniyorum. Sadece yokuşlarda vitesi erken küçültmek gerekiyor. Babamdaki araç şu an 250 bin km de aracın bugüne dek arızası olmadı.

Yakıt konusuna gelince 1 kaç ay önce izmir ısparta yaptık. Araç tam dolu ve 120-130 un altına düşmeden, km de 31 kuruş yakmıştı.

Ama tabi bence almışken 1.6 sını alın derim. Hb leride gayet güzel. Tabi 2003 ve 2004 2006 ile aynı kasamı bilmiyorum :rolleyes:

Son düzenleme:
2006 model 1.4 terra babam 4 yıldır kullanıyor. Bir çok kez kullandım. Motoru yanlış hatırlamıyorsam 98 ps. Ben aracın kalkışını olsun ara hızlanmalarını ve son süratini beğeniyorum. Sadece yokuşlarda vitesi erken küçültmek gerekiyor. Babamdaki araç şu an 250 bin km de aracın bugüne dek arızası olmadı.

Yakıt konusuna gelince 1 kaç ay önce izmir ısparta yaptık. Araç tam dolu ve 120-130 un altına düşmeden, km de 31 kuruş yakmıştı.

Ama tabi bence almışken 1.6 sını alın derim. Hb leride gayet güzel. Tabi 2003 ve 2004 2006 ile aynı kasamı bilmiyorum :rolleyes:

100km de ortalama kaç litre yaktığını söyleyebilirsen sevinirim arkadaşım.

100km de ortalama kaç litre yaktığını söyleyebilirsen sevinirim arkadaşım.

benzin 4 lira civarıydı 7.5 lt civarına geliyor.

teşekkür ederim. Yardımcı olacak başka arkadaşlar yok mu ?

boşver kardesım al bı opel bın temız bul ıstanbul bursa ankara başkana yelız hanıma sor varsa temız bıldıgı elınde olanlar yardımcı olur herzaman senın gonlun opelde kalmıs bellı :D

opel iyidir japona bulaşma :)

opel iyidir japona bulaşma :)

bence japon iyidir opele bulaşma :D

şaka bi yana, japonlar bozulmuyor. uzun süre tek kuruş masraf etmeden binersin. ben olsam 1.6 sını alırım. büyük motor her zaman büyük motordur.

arkadaşlar peki bu durumdaki iki aracın fiyatı ortalama ne kadardır ?

tanıdıktan araba almak iyidir, kaçırma birini al,
sol modeli daha donınmlı olrak biliyorum,
lpg li araçlarda motor ne kadar büyükse kar oranı o oranda artar diye biliyorum ,
bence 1,6 olanı hem ekonomik olacak,hem donanımlı, hemde tanıdıktan, 1-2 liraya bakma ,
arabayı yetkili serise göster çıkan sonuca göre pazarlık yap ve al

Geri