• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Karakalem çalışması yapabilen varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Armada

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar amatör yada pro hiç farketmez bu işten anlayan biri varmı? el yada photoshop buda farketmez sadece istediğim ufak bi çizimi yapabilecek birini arıyorum. bi ara görmüştüm karakalem çalışmaları paylaşan bi kaç kişi forumda 2 yıl önceydi ama hala buralardalarsa ve ses verirlerse çok sevinirim..

cizilecek diosan cok uzun is o dostum

bi program var bende kara kalem seçeneği ile bişeyler yapıyor ama beğenirmisin bilmem ?

Örnek olarak bunu göstereyim fakat aykal abim bu işten daha iyi anlıyor gelince sorarım onada zaten girer siteye .

dsc4170ia4.jpg

bu sanki aracın normal resmini karakaleme çevirmişler gibi eğer bunu kendi çizdiyse zaten olayı bitirmiş benim istediğim sadece bitane velet çizcek böle istediğim türden okadar :D

kardeş karakalem yapan 10 numara birini biliyorum madem istanbuldasın akşamları saat9gibi ya istiklal caddesinin girişinde yada galatasaray lisesinin yanın duran akşam 8-9 gibi sergi acan biri var değil velet resmi sana ummanları bile yapar

bu sanki aracın normal resmini karakaleme çevirmişler gibi eğer bunu kendi çizdiyse zaten olayı bitirmiş benim istediğim sadece bitane velet çizcek böle istediğim türden okadar :D

Örnek olarak bunu göstereyim fakat aykal abim bu işten daha iyi anlıyor gelince sorarım onada zaten girer siteye .

dsc4170ia4.jpg

Bu resim photo scape programı ile yapılmış :D Anıl benim programları kurcalamış hehee neyse yardımcı olmaya çalışmış fakat benim öyle çizmek gibi bir yeteneğim yok sadece anılında dediği gibi olan bir resmi değişik çeşitte karakalem kurşun kalem vs şekline dönüştürebilirim. :)

kardeş karakalem yapan 10 numara birini biliyorum madem istanbuldasın akşamları saat9gibi ya istiklal caddesinin girişinde yada galatasaray lisesinin yanın duran akşam 8-9 gibi sergi acan biri var değil velet resmi sana ummanları bile yapar

hmm hergün açıyomu bu sergiyi? yani gittiğimde bulabilirmiyim?

Bu resim photo scape programı ile yapılmış :D Anıl benim programları kurcalamış hehee neyse yardımcı olmaya çalışmış fakat benim öyle çizmek gibi bir yeteneğim yok sadece anılında dediği gibi olan bir resmi değişik çeşitte karakalem kurşun kalem vs şekline dönüştürebilirim. :)

anladım aykalım sağol yinede :)

hemen hergun orada

Geri